Application development

Een verbluffende gebruikerservaring.

Met de webapplicaties van EF2 kun je alle kanten op: denk bijvoorbeeld aan een offerte applicatie of een klantenportaal. Wij hebben jarenlange ervaring met webapplicaties en werken met Laravel en Codeigniter. Belangrijk voor ons is dat we jouw probleem óns probleem maken. Wij analyseren het complete plaatje en zorgen dat we het proces begrijpen. Zo maken we de mooiste oplossingen.

16294-100-bewerkt-web-smal.jpg

Wij zijn de developers die je nodig hebt

Wij leveren technisch maatwerk en zijn de specialist die je nodig hebt. Techniek moet op de achtergrond zo snel mogelijk het werk doen, maar de voorkant van een webapplicatie is minstens van even groot belang: wij ontwikkelen webapplicaties met het oog op gebruiksvriendelijkheid (UX) en jouw merkidentiteit. Bij EF2 vind je zowel de developer als art director, zodat de eindgebruiker het mooiste product in handen krijgt.

 

Data, data, data

Kans is groot dat je zelf niet bewust bent van alle waardevolle data die je in huis hebt. Daarom vragen wij graag even flink door. We willen jouw werk namelijk zo simpel en efficiënt mogelijk maken en bevrijden je graag van eindeloze excelbestanden.

Daarom duiken we samen met jou diep in jouw vraagstuk en combineren we het liefst alle aanwezige databases. Zo ontwikkelen we een gebruiksvriendelijke, functionele en complete app die jou helpt de meeste efficiency te bereiken.


 

Flexibel en schaalbaar

Op welk scherm jouw app ook gaat draaien, wij zorgen dat hij flexibel is en automatisch schaalt naar de juiste grootte.

Geen licentiekosten

Open source is vrij toegankelijk voor alle ontwikkelaars, er zitten dus geen licentiekosten verbonden aan jouw app.

Overdraagbaar

Wij schrijven de code netjes en volgens de normen. Zo kunnen andere developers het makkelijk overnemen.

Snelheid

Wij zorgen dat jouw webapplicatie snel en stabiel presteert.

 

Stuur een email

Wij werken trots samen met

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail