Codeigniter

Ideeën mogelijk maken 

CodeIgniter staat bekend om de hoge snelheid en prestatie. Het is een van de meest gebruikte frameworks onder PHP-developers. Het open source framework is flexibel en door de begrensde functionaliteit is CodeIgniter vooral geschikt voor applicaties waarbij snelheid de belangrijkste factor is.

16294-091-bewerkt-web-smal.jpg

Jouw werk vergemakkelijken

Er is al veel ontwikkeld binnen CodeIgniter, waardoor er veel beschikbaar is. Met Composer en Packagist zetten we snel een prototype op, waarmee we kosten besparen. Het front-end en back-end worden netjes gescheiden. Dankzij een ontwikkel- en testomgeving kunnen we je elke week bijpraten en zie je steeds de nieuwe functionaliteiten die je kan testen.

Het doel van elke applicatie die we bouwen in CodeIgniter: jouw werk zo simpel mogelijk maken. Geen excellijsten meer, maar zoveel mogelijk data combineren in de app zodat jij een hoge efficiency bereikt.

 

Front-end experience

De techniek moet op de achtergrond zo snel mogelijk het werk doen. Bij een webapplicatie is het design van minstens even groot belang. Onze developers en designers werken nauw samen om niet alleen een functionele, maar ook een mooie en gebruiksvriendelijke app neer te zetten.   

Het doel van elke applicatie die we bouwen in CodeIgniter: jouw werk zo simpel mogelijk maken. Geen excellijsten meer, maar zoveel mogelijk data combineren in de app zodat jij een hoge efficiency bereikt.

 

Veiligheid

Binnen een webapplicatie staat veiligheid voorop, vaak gaan er privacygevoelige gegevens in om. CodeIgniter heeft onder andere ingebouwde bescherming tegen CSRF en XSS aanvallen. Dat betekent dat er geen kwaadaardige code geïnjecteerd kan worden en dat hackers moeilijker een lek in een applicatie kunnen vinden. Zo voorkomen we misbruik van jouw webapplicatie.

Neem contact op

VSTelecom
Een offerteapplicatie die het werken makkelijker maakt
 
Rodenburg
Data inzichtelijk door mobiele applicatie
 
Muller Textiles
Een extra verkoopkanaal om nieuwe klanten te werven
 

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail