Laravel

Een transparant en open platform waar toekomst in zit. 

Laravel omschrijft zichzelf als het ‘PHP Framework for Web Artisans’. En terecht: met dit framework kunnen we al je complexe vragen beantwoorden. Door de vele voordelen van het open source network is het zeer populair bij ontwikkelaars.

16294-049-bewerkt-web-smal.jpg

Prototype en functionaliteiten

Er is al veel ontwikkeld binnen Laravel, waardoor er veel beschikbaar is. Met Composer en Packagist zetten we snel een prototype op, waarmee we kosten besparen. Het front-end en back-end worden netjes gescheiden. Dankzij een ontwikkel- en testomgeving kunnen we je elke week bijpraten en zie je steeds de nieuwe functionaliteiten die je kan testen.

Het doel van elke applicatie die we bouwen in Laravel: jouw werk zo simpel mogelijk maken. Geen excellijsten meer, maar zoveel mogelijk data combineren in de app zodat jij een hoge efficiency bereikt.

 

Front-end experience

De techniek moet op de achtergrond zo snel mogelijk het werk doen. Bij een webapplicatie is het design van minstens even groot belang. Onze developers en designers werken nauw samen om niet alleen een functionele, maar ook een mooie en gebruiksvriendelijke app neer te zetten. Dat is onze kracht en dat maakt ons tot een goede partner voor jouw project.

 

Veiligheid

Laravel is een zeer veilig framework. Het is vanzelfsprekend dat er veilig om wordt gegaan met wachtwoorden, want in een app gaan vaak veel persoonlijke gegevens om. Binnen Laravel kunnen we bijvoorbeeld ook encryptie en veilige cookies installeren.

Neem contact op

AOV Collectief
Een speciale koppeling met de bank Bunq, zo zijn alle geldstromen inzichtelijk
 
CMC Bedrijfsmakelaars aanbod
Huren of kopen? Je wilt zo snel mogelijk een geschikt pand vinden. Wij maakten het overzichtelijk.
 

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail