Ontwerp.

Ontwerp Reclamebureau Veenendaal
Vernieuwend design van schets tot drukwerk.
Wat in één oogopslag laat zien wie jij bent.

Onze ontwerpers maken vanaf schets sterke huisstijlen, blinkende campagnes en strakke webdesigns. Met een echte doeners-mentaliteit letten ze op details, kleuren, beeld en typografie. 

 

De brainstorm met jou en onze marketeers geeft de ontwerpers inspiratie om jouw verhaal om te zetten naar het ontwerp. Wij zorgen ervoor dat jij enthousiast wordt van ons voorstel. Na de conceptfase is het tijd voor het echte werk: huisstijl ontwikkelen, website ontwerpen, advertenties en-zo-voort. Laten zien wie jij bent, dat is onze passie!

PORTFOLIO
De Basiliek

Alles mag op zaterdag

(en op zondag t/m vrijdag)

Over dit project

In 2014 had Harm Hardeman uit Veenendaal zin in een avondje uit op zaterdag, maar voor een goed concert moest hij naar de stad. Dat kan anders dacht hij! En zo ontstond de Basiliek, een pand voor concerten en evenementen geschikt voor 5 tot 1.420 man in Veenendaal. Hoe gaan we van het merk 'De Basiliek' een begrip maken? Daar kwamen wij om de hoek kijken!

Bekijk dit project

Onze relaties

Wij zijn de makers van mooie creaties.

Zie hier de klanten die jou voor zijn gegaan. Samen met hen hebben wij gewerkt aan creaties waar je blij van wordt en waar we trots op zijn!

Bekijk alle relaties

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar.
Bel, mail of kom langs! We hebben lekkere koffie. En koekjes.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail