Bedrijfsfilm

Zet de toon met video. Met een bedrijfsfilm die je klant doet bewegen.

Binnen een paar seconden of minuten laten voelen wie jij bent in een bedrijfsfilm. Sfeer en dynamiek vastleggen in beeld, dat is wat wij doen. Van strategie en script tot aan de regie en productie.

Een bedrijfsfilm die laat zien wie je bent

Iedere film of animatie begint met een creatief plan. Wij luisteren naar jouw verhaal en stellen vragen als: Wie ben jij? Wat is de boodschap? Wat is je doel? Met deze input creƫren wij een video die laat zien wie je bent en de kijker laat voelen waar jouw merk of bedrijf voor staat.

Voordat de video een feit is, ontwikkelen wij eerst een creatief concept en script. Wij bewaken de huisstijl en zorgen dat de video past bij alle andere uitingen van je bedrijf. Hierna kiezen wij het type cameraman die bij je past, want iedereen heeft binnen videobewerking zijn eigen talenten.

Video wordt groter en groter

Dat video een steeds grotere rol gaat spelen, is bekend. De boodschap alleen in tekst overbrengen, werkt niet meer. De generatie van nu zuigt informatie snel op, maar vergeet het ook weer. Maar met bewegend beeld laat je een gevoel achter. Laat je doelgroep ervaren wie je bent met een bedrijfsfilm die bij je past.

 

Bedrijfsfilm maken? Bel ons op!

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar.
Bel, mail of kom langs! We hebben lekkere koffie. En koekjes.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail