Huisstijl en logo

Laat zien wie je bent in jouw huisstijl en logo. Het is de visual identity van jouw bedrijf.

Huisstijl en logo. Kleur en vorm. Typografie en fotografie. Alles komt samen in de visual identity van jouw bedrijf. Het is meer dan alleen een plaatje met tekst, het is een persoonlijk gevoel dat wordt vertaald in vormgeving en beeld. Het is de vingerafdruk van jouw bedrijf: de visual identity. 

 

Huisstijl en logo ontwerp

De huisstijl als verzamelbak van jouw persoonlijkheid

‘Dat voelt goed!’ of ‘Ik kan mijn vinger er niet op leggen’. Reacties die je krijgt waarom een sterk merk, sterk is. Dat gevoel te pakken krijgen is wat je wilt! Door te achterhalen wie je bent en dit door te vertalen naar een visual identity leg je de basis voor een duidelijke merkidentiteit.

Onze ontwerpers halen hun inspiratie uit jouw merkverhaal en de 360° merkidentiteit workshop waar wij jouw visie en plannen hebben vertaald in een inspirerend verhaal. De visual identity wordt de blauwdruk voor alle uitingen: huisstijl, logo, visitekaartjes, briefpapier, offertemap en ga zo maar door.

In stijl laten zien wie je bent

Eigenzinnig. Opvallend. Vertrouwd. Woorden die de basis kunnen zijn van jouw merk en dus jouw huisstijl en logo. Hoe wij dit aanpakken? Eerst leggen wij het gevoel vast in een moodboard waar kleur, fotografie en vormgeving samen het gevoel vertalen van jouw merk. En voel jij het ook? Dan is het tijd voor het echte werk, schetsen! Logo en huisstijl worden gemaakt en vertaald naar een huisstijl handboek. Een handboek dat de blauwdruk wordt van alle uitingen binnen het bedrijf. De visual identity is dan een feit! Jij kunt in stijl laten zien wie je bent.

 

Bekijk hier onze creaties!

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar.
Bel, mail of kom langs! We hebben lekkere koffie. En koekjes.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail