Webdesign

De kracht van digitale verwondering. Verrassend webdesign wat indruk maakt.

Na de eerste fase waar wij jou en het bedrijf leren kennen, ontstaat de visuele vertaling van de website, app of applicatie in een webdesign. Ons doel: een design waar jij, wij en de bezoekers blij van worden!

Webdesign ontwerp

De schetsfase van webdesign

Het ontwerp van een website, app of applicatie is niet geregeld in een paar seconden. Wij moeten weten wie jij bent, waar je voor staat en wat jouw doel is in de online wereld. Dit doen onze ontwerpers niet alleen. Samen met onze marketeers en techneuten bundelen wij de vakkennis samen tijdens de wireframe-sessies. Een sessie waar iedereen met zijn eigen creativiteit en specialiteit roept wat in hem opkomt. Hoe wordt de navigatie? Hoe bouwen wij mooie animaties? Hoe maken wij van de website een beleving? En wat er uitkomt: een grove schets waarin de indeling van de website ontstaat.

De ontwerper gaat met die schetsen aan de haal. Hij zet het om in een webdesign dat werkt. Een website waar de bezoeker snel vindt wat hij zoekt, die door Google wordt gevonden en die conversie oplevert.

Een eenvoudig webdesign

Gebruiksgemak. Usability. Intuïtief. Woorden die allemaal op hetzelfde neerkomen: een website die je als eindgebruiker snapt. Uitblinken in eenvoud en in een oogopslag zien waar jouw bedrijf voor staat. Met een website die jouw bezoeker blij maakt, zorg je ervoor dat je niet snel wordt vergeten. Die beleving is de kracht van het web.

 

Nieuwe website? Bel ons op!

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar.
Bel, mail of kom langs! We hebben lekkere koffie. En koekjes.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail