Circulair ondernemen

Circulair ondernemen is de toekomst. Ook voor ons reclamebureau.

Hoe gaaf zou het zijn als we in onze economie geen afval meer produceren, maar grondstoffen steeds kunnen hergebruiken? Wij geloven dat circulair ondernemen de toekomst is, ook voor ons reclamebureau.

Circulair ondernemen op kantoor

Het is een uitdaging om de grote ideeën van circulair ondernemen om te zetten naar de dagelijkse realiteit van ons reclamebureau. We willen dit thema dichtbij houden en experimenteren met wat wij zélf kunnen doen.

Uiteraard werken wij volledig digitaal en gebruiken we groene stroom. Maar naast het verminderen van onze uitstoot, willen we ook zoveel mogelijk producten hergebruiken. We hebben geen wegwerpbekertjes, maar gebruiken glazen en kopjes. Ook gooien we toners en cartridges niet weg, maar zorgen we dat ze worden hergebruikt. Zelfs koffieresten krijgen een tweede leven: wist je dat koffiedik prima plantenvoeding is?

Reclamebureau Veenendaal

Clean2Antarctica

Anderen zijn al veel verder wanneer het aankomt op circulair ondernemen. Daarom zijn wij ook zo trots op de avonturiers van Clean2Antarctica. Een Solar Voyager maken van afvalplastic en er mee naar de Zuidpool reizen, dát is nog eens een statement!

Afval heeft veel meer waarde dan wij vaak denken. De avonturiers van Clean2Antarctica geven een inspirerend voorbeeld van hergebruik van grondstoffen. Wij zijn voor Clean2Antarctica aan de slag om een gave website te ontwikkelen die de expeditie naar de zuidpool weergeeft én uitleg geeft aan het waarom van deze gevaarlijke trip.

 

Clean2Antarctica circulair ondernemen

Circulair zaken doen

Clean2Antarctica is niet onze enige relatie die zich inzet voor een circulaire economie. Wij merken dat dit thema steeds meer gaat leven. Daarom willen wij samen met onze relaties bewust werken aan een circulaire economie. Door de kennis die we opdoen als reclamebureau te delen. En ernaar te handelen.

 

Samen circulair ondernemen?

Neem contact op voor meer informatie.

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar.
Bel, mail of kom langs! We hebben lekkere koffie. En koekjes.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail