Werkwijze

Het valt of staat met een goed verhaal. Vertaald naar een creatie die je beweegt.

Samen praktisch en vernieuwend naar marketing, ontwerp en techniek kijken. EF2 bestaat uit een team van specialisten met passie voor hun werk. Concept, creatie en realisatie komen in alle fases van onze werkwijze terug en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wij zijn vakmannen (en vrouwen) die weten waar ze over praten en die zorgen dat de hele wereld jou op de beste momenten ziet, hoort en beleeft. Op het web en daaromheen, dat is ons vak!

Werkwijze EF2 Veenendaal

Hoe we werken?

1. De klik!

Jij bent op zoek naar het beste advies voor jouw vraagstuk. Je wilt bijvoorbeeld een nieuwe website, applicatie of ontwerp voor je huisstijl. Wij vinden het leuk om te werken voor klanten waarmee we een klik hebben, die actief zijn, bij ons passen en waarvan we denken dat we door onze samenwerking beiden tot een hoger niveau komen.
Wanneer vakidioten (waarvan we verwachten dat jij er ook een bent op jouw gebied) samenwerken ontstaat er chemie én het beste resultaat, maar dan moet er wel een klik zijn. Die klik is voor ons essentieel.
 

2. Je denkt dat je weet wat je wilt

Je hebt een probleem, een uitdaging, een vraag. En je denkt dat je de oplossing weet: een nieuwe website, een app, een bepaald filmpje of een campagne. Daarom ben je bij ons terecht gekomen. Maar de vraag is of dit bij de behoefte van jouw klanten past. Daarom doen we eerst een stap terug. We gaan met elkaar Kennismaken. Welke doelgroep heb je, wat past bij jouw bedrijf, wat bieden jullie als geen ander? Zo kunnen wij ons beter inleven, weten we jouw merkidentiteit, maar belangrijker nog: alleen op deze manier kunnen we consistente en doeltreffende oplossingen voor jou ontwikkelen.
 

3. EF2 specialisten

Jouw vraag is in goede handen, want wij werken uitsluitend met specialisten. In onze teams (marketing, ontwerp, techniek) werken uitsluitend experts op hun vakgebied. Met hen werken we aan het resultaat dat jij wilt behalen. Dit doen we fanatiek, want we houden van aanpakken. Met af en toe een potje tafelvoetbal… en daarna weer door!
 

4. Dit doen die specialisten

Nadat we kennis hebben gemaakt, bepalen we het concept. We gaan concreet bepalen met welke boodschap en welke kanalen jij de doelgroep het beste kunt bereiken. Het is een ruwe schets van het uiteindelijke product. Na goedkeuring gaan we dit uitvoeren (marketing, ontwerp, techniek).

We maken de grafische weergave, een belangrijke stap. Nu begint het écht vorm te krijgen. Vanzelfsprekend houden we jou bij het complete proces betrokken. We vragen om je mening, input en concrete informatie. In het kader van aanpakken en samenwerken vinden we het fijn wanneer dit soepel en snel verloopt.
 

5. Wat vragen wij van jou?

Vooral een actieve houding om met ons samen te werken. Alleen als we er samen voor gaan, behalen we mooie resultaten én blijven we allemaal gemotiveerd. Om de relatie optimaal te houden, vragen we volledige transparantie, geen geheimen of politieke belangen. Jij als opdrachtgever bent lid van het ontwikkelteam. Wees daarom kritisch en stel lastige vragen, uit je gevoel. Pas dan komen we verder.
 

6. Het kan altijd beter!

Evaluatie, meten en analyseren, doorontwikkeling en Google optimalisatie.

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail