Constante optimalisatie voor het beste resultaat
De website doorontwikkelen met steeds nieuwe functionaliteiten, ingespeeld op de behoefte van de gebruiker. Dat is waar het marketingteam van Autohopper dagelijks mee bezig is. Met een stabiele Drupal website kunnen er makkelijk wijzigingen op de website worden aangebracht. Zo kan er constant worden geoptimaliseerd.

Het maximale uit de website halen 

Het optimaliseren van een website is een proces waarbij er veel getest moet worden. Doordat er korte lijntjes zijn kan er snel geschakeld worden. En doordat we werken met een maatwerk module binnen Drupal kunnen alle wensen gelijk worden toegepast. Met die wijzigingen wordt de website steeds geoptimaliseerd, met als doel een stijging in het conversiepercentage.

Onlangs ontwikkelden we een nieuwe reserveringsmodule. Zowel visueel als technisch. En we legden een koppeling met Multisafepay. Dankzij deze koppeling is het mogelijk direct af te rekenen bij een reservering van een auto op één van de Nederlandse vliegvelden.

Conversiepercentage van maar liefst 112%!

Vorig jaar is er een belangrijke wijziging op de homepage doorgevoerd, waarna het conversiepercentage met maar liefst 112% steeg in vergelijking met dezelfde periode het jaar ervoor.

Ook het bestelfunnel is onlangs geoptimaliseerd voor met name de mobiele gebruikers. En ook hier met positief resultaat! Het is een proces waarbij we steeds samen blijven finetunen. En er is nu al resultaat: het conversiepercentage ligt al 60% hoger dan in dezelfde periode vorig jaar.

Kortom: we bouwen steeds nieuwe functionaliteiten en implementeren nieuwe marketingmogelijkheden. Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Inmiddels zijn we alweer een lange tijd elkaars partner voor de website, om trots op te zijn!

Bekijk de website

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail