Autohopper

Makkelijk en snel een auto huren, zonder gedoe
Voor één dag een auto huren? Eenvoudig reserven en lokaal ophalen? Geen probleem! Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Inmiddels zijn we al weer een lange tijd elkaars partner voor de website. We bouwen steeds nieuwe functionaliteiten en implementeren nieuwe marketingmogelijkheden in een stabiele Drupal website. We zijn constant aan het optimaliseren.

Nieuwe inzichten, nieuwe oplossingen

Het onderliggende CMS (Drupal 7) werkte nog uitstekend. Daar hebben we dan ook geen aanpassingen aan gedaan. Wel kreeg het reserveringssysteem een flinke update. Doordat dit een maatwerk module binnen Drupal 7 is, konden we alle nieuwe wensen gelijk toepassen.

Altijd blijven doorontwikkelen

Naast de visuele en technische update van het reserveringssysteem, hebben we ook een koppeling met Multisafepay gelegd. Dankzij deze koppeling kunnen reserveringen op vliegvelden direct afgerekend worden. Zo blijven we de website van Autohopper steeds doorontwikkelen. Handig, want het marketingteam van Autohopper zit niet stil. Dankzij de modulaire opbouw van Drupal kunnen we blijven inspelen op dit soort nieuwe inzichten!

Bel 0318 - 555 800

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail