CMC groep

Creatieve oplossingen voor complexe uitdagingen
CMC Groep opereert in twee traditionele markten: vastgoed en verzekeringen. Het professionele team met jarenlange ervaring wil zichzelf onderscheiden van de concurrent met een frisse en eigentijdse uitstraling. Daar weten wij wel raad mee!

Regionale bekendheid

Iedereen uit de regio Ede en Veenendaal herkent CMC bedrijfsmakelaars van de grote en herkenbare borden bij huur- of kooppanden. Die zichtbaarheid zetten we online door: we voeren doorlopend campagne binnen Google Adwords en optimaliseren de website op basis van ons grondige zoekwoordenonderzoek (SEO). Doordat we op de website gebruik maken van persoonlijk en mooi beeldmateriaal is het opnemen van contact laagdrempelig en eigentijds.

Startup branding

Tijdens onze jarenlange samenwerking ontwikkelden we ook voor andere onderdelen van CMC groep mooie producten. Voor het AOV Collectief: de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers (een frisse start-up van CMC) ontwikkelden we een strakke website, offline campagnes en voeren we een social media strategie uit.

 

Maatwerk applicatie

Wij denken graag mee met de uitdagingen van onze klanten. Zo bouwden we een technisch complexe oplossing die perfect aansluit op de uitdaging die AOV Collectief had. We ontwikkelden een speciale maatwerk applicatie. Zo kan elk lid van het collectief gemakkelijk bij zijn eigen gegevens. Daarnaast kan de penningmeester via de app een schenking doen. De koppeling met de bank Bunq zorgt ervoor dat alle geldstromen inzichtelijk zijn.

Bel 0318 - 555 800

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail