Creatieve oplossingen voor complexe uitdagingen
CMC Groep opereert in twee traditionele markten: vastgoed en verzekeringen. Het professionele team met jarenlange ervaring wil zichzelf onderscheiden van de concurrent met een frisse en eigentijdse uitstraling. Daar weten wij wel raad mee!

Onder CMC Groep vallen vijf verschillende bedrijfsactiviteiten, dus er moesten ook vijf verschillende websites komen. Met elk een ander doel. Van het zoeken naar een bedrijfspand tot het gemakkelijk en snel regelen van een geschikte arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Regionale bekendheid: niet alleen offline, maar ook online

De website voor CMC bedrijfsmakelaars is 1 van de 5 websites die we ontwikkelden met een specifiek doel: de bezoeker moet snel kunnen zoeken in het aanbod. Iedereen uit de regio Ede en Veenendaal herkent CMC Bedrijfsmakelaars van de grote en herkenbare borden bij huur- of kooppanden. Ook online wil CMC opvallen. Daarom is er gestart met een doorlopende campagne binnen Google Adwords en we optimaliseren de website op basis van grondig zoekwoordonderzoek (SEO).

Tijdens de conceptfase is er ook goed nagedacht over het beeldmateriaal. Hier moet namelijk de merkidentiteit van CMC duidelijk naar voren komen. Zo stelden we een heldere briefing op voor de fotograaf, om het merkconcept te bewaken. Ook het merkconcept heeft een helder doel: de positionering van CMC in de regio nog meer versterken.

 

cmc afbeelding app9.jpg

 

 

Creatieve oplossingen voor complexe uitdagingen

Het AOV Collectief is een relatief nieuw onderdeel van de CMC groep. Een uniek initiatief, wat nog naamsbekendheid moet krijgen. Vanuit dit doel gedacht ontwikkelden we een website die goed wordt gevonden in Google. En we zetten online en offline campagnes in, zodat de juiste doelgroep in aanraking komt met het AOV Collectief.

Daarnaast had het AOV Collectief nog een mooie uitdaging voor ons liggen. Elk lid van het collectief moest namelijk gemakkelijk zijn eigen gegevens kunnen beheren. Hoe kunnen zij dat het beste doen? Wij kwamen met de oplossing om een applicatie hiervoor in te zetten. Het werd een speciale maatwerk applicatie. Hier kan de penningmeester via de app een schenking doen. Hiervoor was een speciale koppeling nodig met de bank Bunq. Zo zijn alle geldstromen inzichtelijk.

Bel 0318 - 555 800

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail