Dijkoraad

Alle informatie van drie websites terugbrengen naar één overzichtelijke website met dé Dijkoraad uitstraling.

Drie locaties, drie websites, drie bedrijven en één passie: installatietechniek. Dat is Dijkoraad. Er was behoefte aan één website waarop de verschillende takken tot hun recht komen. Een website waarin je de nuchterheid en met name de passie terugziet.

 

Dijkoraad bloemen

Van tegenzin naar zinvol

360 inside

Wij staan voor jou klaar om je bedrijf te laten groeien. Samen verdiepen we ons in jouw verhaal en leggen we de basis van de marketing. Hieruit volgt een vernieuwend ontwerp, waarna de techniek zijn werk kan doen om een verbluffende online beleving neer te zetten. Als communicatie- en reclamebureau zijn geen mee-praters, maar vaklui die zeggen wat we vinden en doen wat we zeggen. Het resultaat: creaties waar iedereen blij van wordt!

Lees meer over de 360° inside workshop

 

EF2 360

Nuchtere aanpak waarbij de klant centraal staat

Moodboard

Ondanks de onderlinge verschillen, hebben de drie bedrijven een gemeenschappelijke deler: de liefde voor hun vak en het centraal stellen van de klant. Vanuit de 360 inside hebben wij een doorvertaling gemaakt naar een moodboard waarin type fotografie, kleuren en een wireframe van de nieuwe website uitgewerkt waren. 

 

EF2 Moodboard

Als alle puzzelstukken op zijn plek vallen

Website

Op de nieuwe website staan op de eerste plaats referenties centraal. Deze weerspiegelen de vakkundigheid en diversiteit van Dijkoraad. De kunst zat hem met name in het terugbrengen van informatie. Hierdoor is het voor de bezoeker overzichtelijk en aantrekkelijk om op de website te navigeren. De combinatie van ontwerp, fotografie en teksten zorgen voor dit prachtige resultaat

Bezoek de website


Dijkoraad webdesign

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail