Online marketing betaalt zichzelf terug
Meer conversie binnenhalen via de website. Met dat doel ontwikkelden we twee compleet nieuwe webshops voor Hardeman Veenendaal. Op de website van Beplatingswinkel moeten gebruikers gemakkelijk een bestelling kunnen doen. Én het moet een actiegerichte website worden, waar alle informatie van de producten direct zichtbaar is.

Online je golfplaten bestellen?

Beplatingswinkel is een leverancier van producten voor dak- en wandbeplating. Het lijkt misschien gek om dit soort producten online te bestellen. Maar het tegendeel is bewezen: bezoekers vinden het juist lekker snel en makkelijk. Deze behoefte stond centraal vanaf het ontwerp tot en met de technische realisatie.

 

Hardeman_karlijn V3.jpg

 

 

 

 

Meten is weten! We blijven de website optimaliseren, op weg naar de meeste conversie. 

De gebruiker moet zo snel en gemakkelijk mogelijk een bestelling kunnen plaatsen. Tijdens het design stond dit doel centraal. Maar staat dit eenmaal, dan begint het pas. Want de bestelomgeving zijn we constant aan het optimaliseren. Waar is de websitebezoeker precies naar op zoek en via welke weg wordt er geconverteerd? We zijn gaan testen. Levert een rode knop meer interactie op dan een groene? Zijn bezoekers eerder geneigd een blog te lezen wanneer er een afbeelding bij staat? Met A/B-testen kregen we antwoord. Hier spelen we constant op in, met zichtbaar resultaat.

 

simon_portfolio2.jpg

 

In een oogopslag de hele voorraad zien

Door een speciale koppeling met het bestaande systeem te maken wordt nu bij ieder product de voorraad getoond. En dat niet alleen: ook alle productinformatie en de actuele prijzen worden op deze manier automatisch ingeladen. Zo komt de bezoeker nooit meer voor verrassingen te staan.

232% meer omzet!

Een webshop bevat vaak obstakels die de bezoekers verhinderen om iets te kopen. Het was de kunst om dat te ontdekken. Én dat is gelukt! We spoorden deze conversiekillers op en voerden vervolgens wijzigingen door. Met een prachtig resultaat, want met www.beplatingswinkel.nl boekten we in het eerste half jaar van 2018 in vergelijking met 2016, maar liefst 232% meer omzet!

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail