PORTFOLIO
Hartstichting

Tikkie

jij hebt hem!

Over dit project

Operaties, prikken, behandelingen en controles. Voor kinderen is er al genoeg te verwerken.
Samen met De Hartstichting is daarom het concept Hartvrienden opgezet. Met als doel: ouders en kinderen helpen bij alles wat er gebeurd wanneer je een hartafwijking hebt.

Visueel vertrouwd

Visual identity

De Tikkie bedels bestonden al: een stoere bedel die je kon hangen aan de TikkieRing armband. Maar De Hartstichting wilde meer betekenen voor de kinderen en ouders, door een plek te creëren waar zij alle informatie vinden, alle vragen kunnen stellen en ervaringen kunnen delen. Een doel waar wij ons hard voor hebben gemaakt! Met als grondlegger de opvallende en sterke visual identity van De Hartvrienden. Een concept waar ieder kind en iedere ouder zich vertrouwd bij voelt door speelse vormen en opvallende kleuren.

Hartvrienden Comm plan

Alle vragen gebundeld

Uitingen

Vanuit de bestaande elementen ontstond de inspiratie om elke uiting een herkenbaar Hartvrienden bandje te geven. Daarnaast realiseerden we de nieuwe, aansprekende posters en informatiebrochures die zorgen voor één herkenbaar geheel. Alle bestaande vragen en informatie bundelden we tot één webpagina: Hartvrienden. Dankzij het door ons ontwikkelde inlogticket, kunnen kinderen nu inloggen op hun eigen pagina. Hartvrienden is inmiddels voor ieder kind en zijn of haar ouders een vriend geworden voor het leven.

Hartvrienden uitingen

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar.
Bel, mail of kom langs! We hebben lekkere koffie. En koekjes.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail