PORTFOLIO
HPS Industrial

Staar je niet blind

op één oplossing

Over dit project

Ingewikkelde pc’s en rack servers verkopen kan niet iedereen. Maar met kennis en lef lukt het HPS Industrial wel om computer oplossingen te verkopen die 100% werken. Nu nog een webshop die hierop naadloos aansluit. Dat hebben wij voor ze geregeld! Bekijk wat wij voor ze hebben gebouwd.

Technici
met wie je kunt praten

360° inside

Weten wie je echt bent is ook voor de nuchtere slimmeriken onder ons een vraag die je beantwoord wilt hebben. Zo ook voor HPS. Na de 360° inside workshop wisten wij hun ware merkidentiteit zwart op wit te zetten. HPS’ers zijn technici met wie je kunt praten en waar altijd een oplossing wordt gevonden op moeilijke (en makkelijke) IPC vragen. Al is het een custom-made oplossing. Eén ding staat bij HPS vast: je krijgt altijd een oplossing die 100% werkt.

HPS 360 Inside

Twee websites
voor de beste bediening

Websites

Niet één maar twee websites heeft HPS om hun klanten te bedienen. Snel hardware aanschaffen kan via de website I/O shop. Heb je meer advies nodig? Dan kun je het vinden op HPS industrial. Maar twee websites, betekende ook twee keer zoveel werk. Dat kan efficiënter! Door een slimme koppeling met AFAS is er nu 1 productendatabase voor beide webshops, dat scheelt weer tijd!

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar.
Bel, mail of kom langs! We hebben lekkere koffie. En koekjes.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail