Van roodgloeiende telefooncentrale naar overzichtelijk online platform
Mailboxen die overstromen en een telefooncentrale die roodgloeiend staat omdat middelbare scholieren informatie zoeken over KiKa. Het klinkt als een luxeprobleem, maar er moest wel een oplossing komen. En die is er nu: KiKaCollege! Hét online platform over KiKa en kinderkanker. Hierop volgend mochten we ook voor de corporate website aan de slag.

Concept voor middelbare scholieren

Hoe gaaf zou het zijn wanneer middelbare scholieren alles kunnen vinden over KiKa en kinderkanker doordat leeftijdsgenoten en specialisten hierover vertellen?! Via KiKaCollege kunnen scholieren informatie voor spreekbeurten, presentaties en werkstukken vinden én raken ze hopelijk geïnspireerd door leeftijdsgenoten die de ziekte (overleefd) hebben.

De nieuwste technieken

Het online platform is gebouwd in Drupal 8, een stevig fundament waarop we door kunnen blijven ontwikkelen. Naast enkele basismodules, bouwden we ook een filter-optie geïntegreerd met een views-module. Bezoekers kunnen artikelen op de website als favoriet markeren en deze artikelen vervolgens naar zichzelf mailen. Om dit mogelijk te maken, bouwden we een specifieke technische module.


Bekijk de website van KiKa College

 

header_kika V2.jpg

 

Website

Na het realiseren van het platform KiKaCollege, mochten we ook aan de slag met de corporate website. De start van de website begon met een uitgebreid zoekwoord- en doelgroepanalyse, zodat iedere bezoeker snel vindt wat hij zoekt. Van kind tot onderzoeker. Je kunt gericht op zoek naar alle KiKa onderzoeken dankzij de filters. Ook is het nu extra makkelijk om te doneren, we maakten de optie om een betaallink via SMS te versturen. Én we bouwden een gebruiksvriendelijk wijzigingsformulier. Zo kunnen alle gegevens eenvoudig worden aangepast. Uiteindelijk staan er twee schitterende websites die perfect aansluiten bij het KiKa-DNA! 

Bekijk de corporate website van KiKa

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail