PORTFOLIO
Kika College logo wit

Kennis over kinderkanker

delen

Over dit project

Mailboxen die overstromen en een telefooncentrale die roodgloeiend staat omdat middelbare scholieren informatie zoeken over KiKa. Het klinkt als een luxeprobleem, maar er moest wel een oplossing komen. En die is er nu: KiKaCollege! Hét online platform over KiKa en kinderkanker.

Wij nemen je
mee op weg

Concept

Hoe gaaf zou het zijn wanneer middelbare scholieren alles kunnen vinden over KiKa en kinderkanker doordat  leeftijdgenoten en specialisten hierover vertellen?! Via KiKaCollege kunnen scholieren informatie voor spreekbeurten, presentaties en werkstukken vinden én raken ze hopelijk geïnspireerd door leeftijdgenoten die de ziekte (overleefd) hebben.

Kika College concept

Schetsen, schetsen, schetsen

Wireframen

Door middel van schetsen zetten we het wireframe van het platform neer. Alles is hierin belicht: de rollen van survivors, specialisten en andere betrokken personen, maar ook de zoekfunctie, het filter, het menu en de call to actions. Uitgangspunt was mobile-first, want hoe zoeken scholieren anders?

Online informatieplatform

Website

Uiteindelijk staat er een schitterend online informatieplatform die perfect aansluit bij het KiKa-DNA. Hopelijk raken bezoekers geïnspireerd door leeftijdgenoten die de ziekte hebben overleefd, waardoor zij niet alleen de informatie vinden die zij zoeken, maar vooral ook aangezet worden tot actie.

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar.
Bel, mail of kom langs! We hebben lekkere koffie. En koekjes.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail