Prins

Maatwerk voor elke specifieke wens
Hoogwaardige, 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding op maat maken is dé specialiteit van Prins Petfoods. Deze boodschap staat centraal op de website die wij mochten bouwen. Elke specifieke wens van Prins voeren we met veel plezier uit. Zo ontwikkelden we een voedingswijzer en maakten we een koppeling met Microsoft Dynamics.

Takkie verdient het beste voer

Je hebt een hyperactieve puppy die maar niet aan lijkt te komen. Welk voer moet je hem in vredesnaam geven? Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Speciaal voor baasjes die het beste willen voor hun hond of kat ontwikkelden we samen met Prins de voedingswijzer. Door het doorlopen van een aantal vragen, weet je precies welk voer je in huis moet halen.

Heldere customer journey

Wanneer je ontdekt hebt welk voer jouw puppy nodig heeft, kom je terecht in een overzichtelijk en eenvoudig productoverzicht. Vervolgens zoek je met behulp van de store locater gemakkelijk een winkel die dit specifieke voer verkoopt. Het grafisch ontwerp werd geleverd door Prins Petfoods. EF2 realiseerde dit ontwerp door verschillende maatwerk-modules in Drupal 8.

 

Koppeling Microsoft Dynamics

Onze Drupal kennis was dé reden voor Prins Petfoods om voor EF2 te kiezen. En met de wensen van Prins Petfoods werd onze Drupal-kennis flink uitgedaagd. Zo koppelden we onder anderen het bestaande CRM systeem in Microsoft Dynamics met de nieuwe website. Alle klanten die aangemerkt zijn als verkooppunt komen ook op een overzichtelijke Google Maps kaart. Zo kwam alle data op één plek en werd alles actueler, sneller en een stuk minder foutgevoelig.

Samen met de marketingafdeling van Prins Petfoods ontwikkelden we ook een B2B webshop en het inspiratieplatform Lifestyleforpets in Drupal.

Bel 0318 - 555 800

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail