Maatwerk voor elke specifieke wens
Prins klopte bij ons aan met een heldere vraag. Zij wilden een oplossing hebben voor de vraag van hun doelgroep. Die vraag luidt als volgt: “Welk voedsel past het beste bij mijn dier?”. Voor je dier wil je het allerbeste, maar de doelgroep van Prins zag vaak door de bomen het bos niet meer. Wij bedachten een oplossing.

Techniek passend bij de behoefte 

Wij ontwikkelden een speciale voedingswijzer, wat naadloos aansluit bij de behoefte van de doelgroep. Zo wordt namelijk in een paar stappen duidelijk welke Prins-voeding jouw dier het beste kan eten. Heb je ontdekt welk voer jouw puppy nodig heeft? Dan kom je terecht in een overzichtelijk en eenvoudig productoverzicht. Vervolgens zoek je met behulp van de store locator gemakkelijk een winkel die dit specifieke voer verkoopt. Wij realiseerden het ontwerp door verschillende maatwerk-modules in Drupal 8.

 

kees_new3.jpg

 

Alle data op één plek 

Onze Drupal kennis was dé reden voor Prins Petfoods om voor EF2 te kiezen. En met de wensen van Prins Petfoods werd onze Drupal-kennis flink uitgedaagd. Zo koppelden we onder anderen het bestaande CRM systeem in Microsoft Dynamics met de nieuwe website. Alle klanten die aangemerkt zijn als verkooppunt komen zo ook op een overzichtelijke Google Maps kaart. Zo kwam alle data op één plek en werd alles actueler, sneller en een stuk minder foutgevoelig.

Samen met de marketingafdeling van Prins Petfoods ontwikkelden we ook een B2B webshop en het inspiratieplatform Lifestyleforpets in Drupal.

 

Bekijk de website van Prins Petfoods

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail