Profila Zorg

Het resultaat van een helder profiel
Hoe kun je als relatief kleine zorginstelling toch een statement maken en je identiteit naar voren brengen? Met deze vraag kwam Profila Zorg bij ons terecht. Samen doken we in het diepe met de workshop merkidentiteit.

Lees meer over de merkidentiteit workshop

David en Goliath

Klein maar dapper, dat is wat er uit de workshop van Profila Zorg kwam. Net als David tegen Goliath. Het christelijke Profila Zorg durft voor haar waarden te gaan staan en gaat verder dan andere zorginstellingen in hun loyaliteit naar cliënten toe.

header_profila v3_0.jpg

Op zoek naar collega’s

Deze uitkomst van de merkidentiteit workshop was de basis voor de nieuwe corporate website. Ook ontwikkelden we ‘Werken Bij Profila Zorgroep’, een aparte recruitment website om het groeiend aantal vacatures professioneel en aantrekkelijker onder de aandacht te brengen. We legden voor deze website een koppeling met hun gloednieuwe HR-systeem: Easycruit. Het grote voordeel hiervan is dat de HR-afdeling geen twee losse systemen hoeft bij te houden, maar alles kan regelen in hun eigen systeem. Ook ontwikkelden we een speciale e-mailcampagne om de vacatures onder het huidige netwerk te promoten.

 

Bel 0318 - 555 800

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail