Van Eck transport

Rood: het nieuwe zwart

Het familiebedrijf Van Eck Transport had zin in een nieuwe look (en website trouwens). De belangrijkste eis: rood! Passend bij de nuchtere heren is een nieuwe huisstijl en website ontwikkeld vanuit hun eigen motto: Gewoon goed! Maar stiekem eigenlijk: Gewoon kneiter goed! 

 

Van Eck transport

Iets meer rood alsjeblieft!

 

Visual identity

Het logo en de huisstijl kregen een opfriscursus. Slagschaduw weg en een nieuw lettertype die net even moderner aanvoelt. En alles wat niet rood was kreeg een rode streep erdoor (of werd omgedoopt in wit achter een - hoe kan het ook anders - rode achtergrond.

 

Lees meer over huisstijl

 

Van Eck huisstijl

Van Eck website

 

Feit: 60% van de bezoekers komt via organic search

 

Website

Als we het doen, doen we het goed vond Van Eck Transport. Van 360 graden workshop, zoekwoordonderzoek tot aan de realisatie van de strakke website. De no-nonsens sfeer ervaar je in het duidelijke ontwerp van de pagina’s met heldere navigatie en korte teksten. Met fotografie en video is de sfeer van het familiebedrijf neergezet: altijd betrokken met de klant en samen zorgen voor het beste transport in de Benelux!

 

Bezoek de website

 

 

 

Rood on the road

Belettering

Nieuw logo. Nieuwe huisstijl. Nieuwe website. Maar als transportbedrijf kun je met het wagenpark niet achterblijven natuurlijk! De eerste busjes en vrachtwagens zijn al in het rood ondergedompeld en de rest zal spoedig volgen.

 

Van eck wagenpark

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail