Vos Logistics

Van eenvoudige bezorgdienst met één Chevrolet, naar een van de grootste Europese wegvervoerders op het gebied van bulk- en volumetransport
Goederen gaan niet zomaar van A naar B. In de logistiek moet alles zo goedkoop mogelijk, efficiënt en onder tijdsdruk. Tegelijk moet het wel betrouwbaar en juridisch goed geregeld zijn. VOS Logistics maakt deze ingewikkelde uitdagingen weer simpel en beter beheersbaar.
De website die wij hebben gebouwd sluit hier naadloos op aan: een duidelijke website die alle informatie inzichtelijk maakt. Complexe uitdagingen? VOS Logistics simplifies. Whatever it takes.

Kom maar op met je complexe logistieke problemen

De eerste uitdaging voor EF2 was het ontwikkelen van een nieuwe corporate website in meerdere talen. Deze had niet alleen als doel om te informeren en triggeren, maar moest ook aanzetten tot het opnemen van contact met een specialist. Omdat VOS Logistics voortdurend op zoek is naar nieuwe vrachtwagenchauffeurs, speelde recruitment ook een grote rol. Daarom legden we een koppeling met het bestaande ATS recruitment-systeem.

mockup_vos jaarverslag.png

Complex jaarverslag? Ook dat kan simpeler.

De kernboodschap van VOS Logistics is kraakhelder: hoe complex je vraagstuk ook is, VOS Logistics maakt het inzichtelijk. Dit vertaalden we ook door naar het jaarverslag. EF2 ontwierp zowel een online jaarverslag als een print PDF. Het resultaat mocht er zijn: een helder jaarverslag, compleet in de stijl en visie van VOS Logistics.

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail