Techniek die bijdraagt aan de efficiëntie van VOS Logistics
Goederen gaat niet zomaar van A naar B. In de logistiek moet alles zo goedkoop mogelijk, efficiënt en onder tijdsdruk. Tegelijkertijd moet het wel betrouwbaar en juridisch goed geregeld zijn. VOS Logistics maakt deze ingewikkelde uitdagingen weer simpel en beter beheersbaar. VOS opereert internationaal, vandaar dat hun website ook in zes verschillende talen beschikbaar moet zijn.

VOS Logistics heeft daarnaast ontzettend veel content, het was de uitdaging om deze content duidelijk weer te geven. Als bezoeker wil je namelijk snel de informatie kunnen vinden die je zoekt. Hoe ga je dat doen met zoveel informatie?

Kom maar op met je complexe logistieke problemen

Het ontwikkelen van de corporate website in meerdere talen was technisch een mooie uitdaging. Gelukkig is Drupal hier een uitstekende partner in. En door het installeren van modules kunnen bepaalde handeling snel worden uitgevoerd. Omdat er veel content op de website staat, kan het beheren hiervan soms best onoverzichtelijk worden. Maar de standaard pagina binnen Drupal geeft een helder overzicht van alle content op de website. En er kan hier gemakkelijk worden gefilterd op status (gepubliceerd of niet), type (het type content) en de taal. Het doel van alle content is niet alleen om te informeren en triggeren, maar moet ook aanzetten tot het opnemen van contact met een specialist.

VOS Logistics is daarnaast voortdurend op zoek naar nieuwe vrachtwagenchauffeurs. Daarom is er ook een speciale recruitment website gebouwd die qua stijl naadloos aansluit bij de huisstijl van VOS. Hiervoor legden we een koppeling met het bestaande ATS recruitment-systeem. Dit is specifieke software waarmee VOS het wervingsproces efficiënt en effectief kan beheren. En door de koppeling met de website gaat alles nog makkelijker er sneller!

Bekijk de website

Vos foto233.jpg

 

 

 

Complex jaarverslag? Ook dat kan simpeler

De kernboodschap van VOS Logistics is kraakhelder: hoe complex je vraagstuk ook is, VOS Logistics maakt het inzichtelijk. Dit vertaalden we ook door naar het jaarverslag. EF2 ontwierp zowel een online jaarverslag als een print PDF. Het resultaat mocht er zijn: een helder jaarverslag, compleet in de stijl en visie van VOS Logistics.

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail