Campagne

Breng je merk tot leven met een campagne die gezien wordt.

Een rake campagne maken. Dat doen we door jouw merk, jouw verhaal voorop te stellen. We zoeken het menselijke verhaal achter jouw bedrijf en zetten dit om naar een campagne die werkt. Verrassend. Opvallend. Eigenzinnig. Merken met een persoonlijkheid, zo maken wij jouw merk springlevend! 

Reclamebureau Veenendaal campagne

De start van iedere campagne

Maar hoe gaat de campagne opvallen? Bewandel je de hetzelfde pad als je concurrenten of sla je een andere weg in? Wie ben jij? Wat doe je en waarom? Op die vragen geven wij antwoord. Met jou gaan we op zoek naar de menselijke eigenschappen van je bedrijf. Door de 360° merkidentiteit workshop of misschien is een gesprek met elkaar al voldoende om de kern te vinden van jouw bedrijf. Het einddoel blijft gelijk: campagnes die inspireren en aanzetten tot actie.

Doorvertalen naar die campagne!

Het creatief concept ontstaat tijdens de brainstorm sessie. Onze creatievelingen van marketing en ontwerp gooien hun denktank open en de leukste ideeën vliegen over de tafel. De beste ideeën worden omgetoverd tot een creatieve presentatie waar tekst, beeld en grafische uitschieters samenkomen. Ben jij verrast door onze ideeën? Dan gaan wij dit doorvertalen in een campagne. Offline en online, wat jij wilt.

Alles onder één dak

Het EF2-team staat klaar voor de uitvoering van de creatieve campagne van jouw bedrijf. Met onze techneuten, designers en marketeers hebben wij alles in huis om het concept tot uitvoering te brengen. Wij hebben alle vaardigheden en kennis onder één dak en schakelen snel dankzij onze korte lijntjes.

Campagne starten? Bel ons!

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail