Merkconcept

Merkconcept

Een moodboard, concept, afbeelding of schets. Het merkconcept dat we voor jou neerzetten is uniek en het is van te voren niet te zeggen hoe het eruit ziet. Onze uitdaging is om een design de identiteit van jouw bedrijf te laten weerspiegelen. Op basis van de workshop Kennismaken realiseren we een merkconcept waarin jouw merkidentiteit naar voren komt.

16294-049-bewerkt-web-smal.jpg

 

"Bij EF2 begrepen ze snel wat wij bedoelen en wat wij willen uitstralen. De communicatie verloopt duidelijk en prettig en ze werken efficiënt."

- Saskia Koppert, Notariskantoor Novia

Van merkverhaal naar visueel concept

Het concept omvat jouw merkverhaal, de identiteit van jouw bedrijf. Na de workshop gaan wij met het projectteam aan de slag om het concept te ontwikkelen. Het concept is een advies dat visueel uitgewerkt is. Dit kan tot uiting komen in tekst, beeld, kleuren of schetsen. We bepalen de stijl, tone-of-voice en uitstraling. Dit concept is de basis voor creaties die jouw identiteit feilloos weerspiegelen. Of het nu gaat om een rake campagne, een nieuwe huisstijl, logo, een brochure, grafisch ontwerp of drukwerk.

 

Wij kunnen alles, maar zijn niet overal expert in

Wij gaan altijd voor 100% kwaliteit. Wanneer we iets maar voor 90% kwaliteit kunnen leveren, schakelen we ons netwerk in. Daarbij blijft regie altijd bij EF2, zo bewaken we het eindproduct en blijft het voor jou overzichtelijk.

Laten we alle mogelijkheden bespreken onder het genot van een kopje koffie!

Neem contact op

Sweeps
De merkidentiteit creatief vertaald naar je merkconcept, om herkenning te creëren.
 
Hartvrienden
Je merkconcept als strategisch rode draad in alles wat je doet.
 
Innax
Een restyle van logo & huisstijl, zodat je herkenbaar blijft én je echt uitstraalt waar je voor staat.
 

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail