Merkidentiteit van binnenuit

Meer vertellen,
zonder grootspraak.
Keer je merkidentiteit
binnenste buiten.

Weten wie je bent, ofwel Merkidentiteit, is het begin van een sterke positionering. Laat je tijdens de 360° inside sessie inspireren door de eigenschappen van jezelf, collega’s en de onderneming.

Merkidentiteit bepalen marketing

Je merkidentiteit bepalen met de 360° inside

Je business gaat goed (of mag nog wat meer aantrekken), je hebt een betrokken team en jullie weten waar je het over hebt binnen jouw markt. Maar hoe zien anderen jouw bedrijf eigenlijk? En waarom doet het bedrijf eigenlijk wat het doet? Na lang denken kom je tot de conclusie dat je de merkidentiteit niet onder woorden kunt brengen en misschien zelfs dat de buitenwereld jou heel anders ziet dan je zelf vindt. Dan is het tijd om je merkidentiteit te bepalen!

Sessie doen? Bel ons!

 

“De 360° workshop was leuk! Het was een inspirerende en leerzame manier om de merkidentiteit van ons bedrijf te achterhalen!”

- Steven Wigboldy - HPS Industrial

 

Jouw verhaal vertaalt naar de 360° inside brandsheet

De 360° inside workshop van EF2 neemt jou mee in het verhaal achter jouw bedrijf. Het is niet alleen inspirerend om over jouw merkidentiteit na te denken; het is vooral ook leuk om te doen. Het unieke profiel dat daaruit volgt, legt de basis voor alle communicatie.

De energie van jouw merk bundelen we vervolgens samen tot één document. Dankzij de brandsheet kun jij aan de slag met jouw merkenstrategie. Merkidentiteit is de basis voor communicatie mét karakter!

Energiewacht
Razendsnel vliegtickets zoeken en boeken
 

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail