Online Marketing

Vertel je verhaal met online marketing. En laat van je horen!

Online succes vereist een online marketing plan. Een praktisch plan die de online wereld overzichtelijk en bereikbaar maakt. Jij laat online zien wie je bent, op de plekken waar jouw doelgroep zich bevindt.

 

Online marketing plan

Interactie met online marketing

De traditionele marketing van advertenties, commercials en abri-campagnes blijven belangrijk. Maar alleen zenden is niet meer van deze tijd. Hoe gaaf is het dat je nu als merk ook echt in contact kan komen met je klant! En het leuke is: je ziet meteen resultaat. Wat vinden mijn klanten leuk om te lezen? Hoe zorg ik ervoor dat mijn merk echt een gezicht krijgt? Waar zijn mijn klanten naar op zoek? Met online marketing krijg je snel antwoord op die vragen.

Online marketing tools

De basis is om te weten op welke kanalen jouw doelgroep zich bevindt, maar online marketing gaat verder. Bijvoorbeeld door een social media campagne uit te rollen, een online advertentiecampagne op te zetten, goed vindbaar te worden in de zoekmachines met zoekmachineoptimalisatie, live chatten met bezoekers en het versturen van nieuwsbrieven. 

 

“Sinds wij actief zijn op social media vallen wij op in de markt! Wij laten ons nu offline en online meer zien, waardoor onze naamsbekendheid is gegroeid.”

Adriette van Ginkel - De Rietdekker

Online marketing in de mix

En nu het praktische gedeelte van online marketing. Wat is het en hoe pak je het aan?

Wij kijken welke kanalen geschikt zijn voor jou en denken met je mee hoe je zichtbaar wordt met de juiste content. Online de beste indruk achterlaten, dat doe je door een online marketing strategie op te zetten die past bij jouw verhaal. Wij geven je tips en tools en zorgen dat jij gezien wordt op het web!

Online marketing inzetten? Bel ons op!

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail