Zoekmachine optimalisatie

Kom je niet uit je woorden? Met zoekmachine optimalisatie vind je de woorden wel. 

Zoekmachine optimalisatie is niets anders dan goed gevonden worden in Google en de andere zoekmachines. Maar hoe word je nu goede vrienden met Google en consorten? Door ze duidelijk te laten weten wie je bent en wat je doet. Kies de juiste woorden en zet ze op de beste plekken op de website. En niet alleen Google weet je dan te vinden, ook zoekende klanten weten de weg te vinden naar je website.

 

Zoekmachine optimalisatie woorden Google

Leer je klant kennen met zoekmachine optimalisatie

Niet alleen biedt zoekmachine optimalisatie kansen voor meer bezoekers en een hogere conversie, ook leer jij meer over jouw doelgroep. Waar zoeken zij eigenlijk naar? En welke woorden moet ik precies gebruiken voor mijn diensten? Vragen waarop je antwoord krijgt als je start met zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, begint altijd met een zoekwoord onderzoek. Samen met jou kijken wij naar de doelen voor de website, conversiepunten en de concurrenten. Hierna is het zoeken naar de beste woorden. Welke woorden zijn interessant? Welke synoniemen zijn er? En zien wij thema's in zoekgedrag terugkomen? Alle mogelijke zoekwoorden sporen wij op en vertalen wij naar de beste menu-structuur op jouw website.

Content is king!

Na het onderzoek begint het echte werk: schrijven. Want een website zonder tekst, is een website die niet wordt opgemerkt. Niet door klanten. Niet door zoekmachines. Niet door Google. Content is king als het gaat om zoekmachine optimalisatie.

Laat dus van je horen door de keywords uit het onderzoek terug te laten komen in SEO vriendelijke teksten. Teksten die door zoekmachines goed te lezen zijn, maar ook voor jouw bezoeker. Teksten die aanzetten tot actie, die inspireren en overtuigen en die worden versterkt met mooi beeld. 

Off-site SEO voor online resultaat

De basis staat, je website staat live. Naast goede content ben je nu aangewezen op de waardering van de zoekmachines. Een hoog cijfer krijg je wanneer andere websites naar jou verwijzen en wanneer online over je gepraat wordt. Wij helpen je met het opbouwen van een goed linkprofiel en een social media strategie met impact. Klinkt ingewikkeld? Valt mee. Wij nemen het voortouw en zorgen ervoor dat jij online sterk staat!

Word beter gevonden! Bel ons!

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail