Techniek.

Techniek
Slimme online oplossingen bouwen.
Met techniek die met je meewerkt.

Onze digitale lefgozers praten geen geheimtaal. Technische codes en koppelingen worden bliksemsnel omgezet in een functionele applicatie, app, website of webshop. Wij zorgen ervoor dat jij lekker kunt werken en dat jouw doelgroep kan blijven klikken. Dat is waar zij goed in zijn!

 

Het bouwen van slimme digitale oplossingen is geen optelsom van eentjes en nullen. Onze bouwers van techniek bedenken voortdurend creatieve ideeën, zodat er een digitale beleving staat die werkt.

PORTFOLIO
Logo Rodenburg

Veiligheid staat voorop!

Over dit project

Jij weet 100% zeker dat jouw werkplek brandveilig is en inspecteurs kunnen snel de controle uitvoeren. Hoe? Met de Rodenburg App rapporteert de beheerder de aangepaste doorvoering en controleert de inspecteur de doorvoering met QR-code en locatievoorziening.
Geen papieren rompslomp meer, maar snel en eenvoudig jouw veiligheid garanderen!

Bekijk dit project
PORTFOLIO
Energiewacht wit

Zonder wachten

is er tijd over

Over dit project

Geen wachtende voor u. Geen terugbelverzoek. Maar: snel online een afspraak inplannen met de monteur, je facturen inzien, contract wijzigen of opzeggen. In een oogwenk geregeld in het klantportaal van Mijn Energiewacht. En daardoor tijd over voor leuke dingen! Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Bekijk dit project
PORTFOLIO
School en Cultuur Veenendaal

Cultuur opsnuiven

voor de meesters van de toekomst

Over dit project

Jonge meesters in de dop kennis laten maken met goed cultuuronderwijs, dat is het doel van School en Cultuur in Veenendaal. Ideeën en kwalitatief lesmateriaal waren er in overvloed, maar nu nog het oplossen van het logistieke probleem: een hele basisschool inschrijven voor één cultuurprofiel bij soms wel acht verschillende aanbieders!

Bekijk dit project

Onze relaties

Wij zijn de makers van mooie creaties.

Zie hier de klanten die jou voor zijn gegaan. Samen met hen hebben wij gewerkt aan creaties waar je blij van wordt en waar we trots op zijn!

Bekijk alle relaties

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar.
Bel, mail of kom langs! We hebben lekkere koffie. En koekjes.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail