App

De app die je niet meer kan missen. En die meer doet dan je verwacht.

Het doel van een app is om eenvoudig en via meerdere kanalen je klanten te bereiken. Usability is het toverwoord bij het laten maken van een app. Zodat de klant snel kan navigeren naar wat hij zoekt of medewerkers onderling efficiënter kunnen werken.

 

App bouwen bureau Veenendaal

Een slimme app laten maken

Slimmigheden bedenken die de snelheid en relevantie van jouw service verbetert, dat staat voorop bij de ontwikkeling van jouw application. Neem de app Share it! die wij hebben ontwikkeld. Via de app plaats je een bericht op jouw persoonlijke Facebook- of Twitterpagina over een onderneming. In ruil voor dit bericht doneert de ondernemer €0,25 en daarmee zorgt Share it! dat een kind in een ontwikkelingsland een maaltijd krijgt. Een prachtig idee. De application koppelt informatie zoals bedrijfsgegevens, locaties, gedeelde maaltijden en betaling. Dat maakt Share it! tot een slimme application die werkt.

Best of both worlds

Onze developers ontwikkelen mobiele apps voor de besturingssystemen iOs en Android. Wil je liever aanwezig zijn op meerdere platforms, dan kies je voor een ‘best of both worlds’ oplossing. Het ontwikkelen van een Hybride application, een tussenweg tussen een native app en mobiele website, is daar de beste uitkomst voor.

 

Bekijk hier onze projecten

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar.
Bel, mail of kom langs! We hebben lekkere koffie. En koekjes.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail