Data integratie

De losse eindjes aan elkaar knopen. Met data integratie komt alle informatie samen.

Data integratie is een groot woord voor het verzamelen van data uit verschillende systemen. Het verzamelen van data is wat je tegenwoordig wilt, maar je kunt ook verdrinken in al die data. Wij leggen koppelingen tussen systemen, zodat jij efficiënt kan doorwerken.

Software koppelen voor je webshop

Door data automatisch op één punt te verzamelen, kun jij een hoop tijd besparen. Meerdere malen hebben wij voor webshops koppelingen gemaakt van het kassa- en voorraadsysteem met de webshop. Bijvoorbeeld webwinkels die gebruikmaken van het kassasysteem ACA of Vendit. Hierdoor hoef je maar één keer het product in te voeren in het kassa-systeem en het product staat ook direct online, met de juiste voorraad- en productgegevens.

Data integratie bespaart tijd

Binnen ieder bedrijf wordt verschillende software naast elkaar gebruikt. Je hebt het CMS van je website, het CRM om je klantenbestand in te verwerken en je ERP systeem om je leveringen te beheren en facturen te versturen. Wat als je al die systemen nu gaat koppelen? Dat bespaart niet alleen tijd, maar is ook nog eens minder foutgevoelig. Data-migratie is een win-win situatie als het aan ons ligt!

 

Meer weten? Bel ons!

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar.
Bel, mail of kom langs! We hebben lekkere koffie. En koekjes.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail