Drupal

Drupal websites

Wij zijn dol op Drupal. En we vertellen je graag waarom. We kunnen er alles mee. Van een uitgebreide modulair opgezette website die helemaal moet voldoen aan de laatste marketing standaarden, tot een "simpele" kleine website. Met onze kennis van dit opensource maatwerk CMS kunnen we ook jouw bedrijf voorzien van een Drupal website.

 

Waarom Drupal

We zouden natuurlijk kunnen vertellen dat Drupal wordt gebruikt door het Witte Huis en MTV, of misschien overtuigd het meer als we Nederlandse namen als Philips, RTL of Holland Casino noemen. Maar we willen je liever vertellen dat het zeer geschikt is voor jouw website. Van alle open source CMS systemen is het de best beveiligde met o.a. een team van meer dan 30 specialisten die Drupal continue checken op de veiligheid en stabiliteit. Ook op het gebied van snelheid is er goed nagedacht over dit CMS: afbeeldingen worden geschaald aangeboden en diverse cachingsmethodes zorgen ervoor dat de laadtijd wordt geminimaliseerd. Vanaf Drupal 8 kun je zelfs je website beheren vanaf je tablet of mobiel.

 

Onze geschiedenis met Drupal

Al in 2009 merkten we dat er in de markt behoefte was aan een CMS wat leverancier onafhankelijk is. Na lang wikken en wegen zijn we aan de slag gegaan met Drupal, eerst nog versie 6. Eerst voorzichtig, later met volle overtuiging, hebben we Drupal van haver tot gort leren kennen. De steile leercurve bracht ons soms wat uitdagingen, maar ook steeds vaker werkplezier en een tevreden klant. Inmiddels hebben we in 2016 de overstap gemaakt naar Drupal 8, wat ons betreft het beste CMS wat je in de markt kunt aantreffen.

We richten jouw Drupal omgeving zo efficiĆ«nt mogelijk in en geven je alle rechten die je nodig hebt om de inhoud te kunnen bewerken. We schakelen rechten uit die je niet nodig hebt en waarmee je de website schade zou kunnen toebrengen. Uiteraard beheren we dat laatste stukje dan voor je. Wil je toch alle rechten, dan is dat uiteraard ook goed. Drupal is opensource, dat maakt je een vrij man (of vrouw), je kunt het moeiteloos bij een collega-Drupal expert onderbrengen. Natuurlijk zullen wij ons best doen om het niet zover te laten komen! 

We zijn organization member van de Drupal Association. 

Drupal Association Member

Ps. we zoeken ook geregeld goede developers...

 

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar.
Bel, mail of kom langs! We hebben lekkere koffie. En koekjes.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail