Drupal development

Drupal development

Maatwerk modules & thema's

We houden niet van standaard. Dus geen standaard thema's, of standaard inrichtingen. Onze ontwerpers gaan per definitie out of the box en onze programmeurs denken dat het altijd sneller en beter kan. Dus bouwen we bovenop Drupal eigen thema's die aansluiten op de huisstijl van je bedrijf. Helpen we jouw klanten met een maatwerk module geruisloos door een bestelproces heen, of tonen we moeiteloos je actuele evenementenkalender. Omdat we Drupal gebruiken kunnen we dit doen. Uiteraard wel volgens de richtlijnen met Drupal, zodat je bij de eerstvolgende update gewoon lekker verder kan met je website.

 

Drupal webshops met Drupal Commerce

We ontwikkelen onze webshops … ook met Drupal! We hebben ons toegelegd om de gehele Commerce module (eigenlijk een verzameling van modules) ons eigen te maken. We hebben het inmiddels toegepast voor gerenommeerde partijen als Prins Petfoods en Hardeman BV uit Veenendaal. Door de open structuur van Drupal 8 dat onder andere gebouwd is op het framework Symphony kunnen we maatwerk oplossingen bouwen zoals in een intranet-bestelsysteem of een koppeling met een voorraadbeheersysteem. Sinds dit jaar zijn we overgestapt op de nieuwste versie: Drupal Commerce 2 (gebouwd op Drupal 8).

 

Koppelingen tussen Drupal en …

Het gebeurt niet zelden dat Drupal gekoppeld moet worden aan een ander stukje ICT binnen dezelfde onderneming. Gelukkig is daar binnen Drupal al een oplossing voor waarmee we moeiteloos koppelingen kunnen bouwen met elk systeem dat over een API beschikt. We hebben dat inmiddels al gedaan met:

  • ERP en CRM systemen als: Microsoft Dynamics, Navision, Sharepoint, AFAS en Exact
  • Maatwerk systemen als: Mendix, NDTRC en U-Base
  • Paymentproviders als: Multisafepay en Mollie
  • Mailingtools als: CampaignMonitor, Mailplus en Mailchimp

 

Opensource, Drupal en het kostenplaatje

De meeste commerciële concurrerende CMS'en met vergelijkbare functionaliteiten hebben naast een eenmalige investering ook nog eens torenhoge licenties. Daar heb je met Drupal geen last van. Het is opensource, de ontwikkelaars werken samen aan dit CMS. Wij als EF2 proberen dan ook steeds vaker ons steentje bij te dragen door ontwikkelde modules (die niet heel specifiek voor een website zijn ontwikkeld) terug te geven aan de Drupal community. Delen is het nieuwe vermenigvuldigen.

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar.
Bel, mail of kom langs! We hebben lekkere koffie. En koekjes.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail