Laravel webapplicaties

Webapplicaties gebouwd met Laravel

Wil je niet een website, maar meer een applicatie, waarmee jouw werk handiger gedaan kan worden? Wij bouwen ook webapplicaties. Dat doen we niet met Drupal (echt voor websites) maar met Laravel. Dat is een framework, een soort fundament, waarmee we je complexere vragen kunnen beantwoorden.

Net als Drupal is Laravel opensource en daarom zeer populair bij ontwikkelaars. Er is daarom al veel ontwikkeld en veel beschikbaar wat we kunnen hergebruiken. Met Composer en Packagist zetten we snel een prototype op en kunnen we daarmee kosten besparen. De front-end (dat wat je kunt zien op je scherm) en back-end (alle ingewikkelde techniek erachter) worden netjes gescheiden. Door een ontwikkel en testomgeving kunnen we je elke week (of om de week als je dat liever hebt) bijpraten en zie je steeds de nieuwe functionaliteiten die je kan testen. Afhankelijk van je wensen en de snelheid maken we een maatwerk planning en aanpak.

techniek.jpg

Oké, klinkt goed, maar wat kun je er mee?

Eigenlijk alles. We hebben al applicaties gebouwd waarmee je offertes kan maken (geen ingewikkelde Excelbestanden meer), of een toernooi applicatie waarmee je een wedstrijdschema voor meerdere divisies kan opzetten. Maar ook applicaties die leden van een verzekering inzicht geven en een applicatie die allerlei panden online inzichtelijk maakt. We kunnen nog wel wat voorbeelden geven (oké, nog één: een klantenportaal die je klanten de mogelijkheid geeft om facturen in te zien en zijn gegevens aan te passen) maar we kunnen er echt van alles mee. We zijn er ook eerlijk over, het moet wel bij ons passen en qua capaciteit behapbaar zijn, maar liever gaan we eerst het gesprek met je aan.

We geven je graag advies over webapplicaties, ook als je twijfelt over de aanpak. We kijken eerst of je project meer een website (Drupal) of een webapplicatie is (Laravel). Daarna gaan we samen kijken hoe we je werk zo makkelijk mogelijk kunnen maken.

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar.
Bel, mail of kom langs! We hebben lekkere koffie. En koekjes.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail