Nieuwsbrief

Bouw een relatie op. En laat met de digitale nieuwsbrief zien wie je bent.

Gefeliciteerd! Je hebt nieuwe lead binnen gehaald, maar hoe blijf je bij ze in het vizier? Stuur een digitale nieuwsbrief en laat daarmee zien wie je bent en houd ook direct je bestaande relaties op de hoogte. E-mailmarketing is vandaag de dag nog steeds springlevend en kan veel betekenen voor jouw bedrijf. Maar hoe realiseer je dit? Daar helpen wij je graag bij. 

Een nieuwsbrief maken is niet moeilijk

Zie je op tegen al die technische details die komen kijken bij het maken van een nieuwsbrief? Dat is niet nodig! Onze programmeurs richten jouw content management systeem zo in, dat je zonder veel technische kennis een nieuwsbrief kunt maken en versturen.

Samenwerking met bekende software partijen

Voor de ontwikkeling werken we samen met bekende software partijen, zoals: CampaignMonitor, MailChimp, Blinker en Sharpspring. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat de nieuwsbrief responsive is, zodat hij op elk device goed te lezen is.

Natuurlijk wil je resultaat zien!

Na het verzenden van de e-mail wil je weten welke resultaten jouw nieuwsbrief oplevert. Dankzij de statistieken kun je precies zien wie jouw mail heeft geopend en op welke knoppen er zijn geklikt. Dankzij deze informatie kunnen wij jouw nieuwsbrief naar een nog hoger niveau tillen, zodat jij jouw doel(groep) bereikt.

 

Benieuwd? Bel ons!

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar.
Bel, mail of kom langs! We hebben lekkere koffie. En koekjes.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail