Webshop

Kijken. Kijken. Wel kopen. Een webshop waar je hebberig van wordt.

Een webshop hebben die verkoopt én werkt voor de mensen op kantoor. Dat is wat wij doen! Verbindingen leggen tussen voorraad- en kassasystemen, binnen een webdesign waar de bezoeker warm van wordt. Shoppen wordt een online winkelbeleving.

Van webshop bezoekers naar kopers

Webshops die de winkelervaring online veranderen. Dat doen wij door gebruik te maken van de beste eCommerce-platformen als Prestashop, Drupal Commerce en Magento. Zo komen wij tot een webwinkel die van bezoekers klanten maakt.

 

Webshop laten bouwen bureau

Geen webshop zonder marketing en ontwerp

Voor de bezoeker van de webwinkel, moet de look en feel van de webwinkel perfect zijn. Daarbij komen onder andere SEO-vriendelijke en relevante teksten, strategisch geplaatste buttons en mooie productfoto’s om de hoek kijken. Onze teams van marketing, ontwerp en techniek werken samen om van jouw webwinkel een succes te maken.

Zolang de voorraad strekt

Een webshop moet werken. Snel, duidelijk en efficiënt. Hoe vervelend is het om als online koper een bestelling te plaatsen die niet leverbaar is! Dat kan niet meer, vinden wij. Het koppelen van jouw webwinkel aan de voorraad en een betrouwbaar betaalsysteem, is daarom voor onze specialisten gesneden koek. Door een brug te slaan tussen jouw webwinkel en de administratie, kun jij je focussen op leukere zaken en voorkom je een ontevreden online klant.

 

Bekijk hier onze projecten

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar.
Bel, mail of kom langs! We hebben lekkere koffie. En koekjes.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail