Website

Creatief coderen. Naar een website die je beleeft.

Een website bouwen is geen optelsom van eentjes en nullen. Het is een puzzel waar onze techneuten voortdurend creatieve ideeën bedenken. En juist met die creatieve mindset weten zij van iedere website een beleving te maken, die werkt en inspireert!

 

Website bouwen bureau Veenendaal

Van ontwerp naar website

Met codering iets uit niets maken, dat kunnen onze mannen van techniek als de beste. Het doel: een website die jouw bedrijf op zijn best laat zien en de bezoekers blij maakt. Merkverhaal, webdesign, vindbaarheid en gebruiksgemak. Alles valt samen tijdens de technische ontwikkeling van jouw website. Die combinatie van techniek en visualisatie, dát is precies waar onze programmeurs alles van af weten.

Een Drupal website die je begrijpt

De meeste websites bouwen wij in een Drupal CMS. Een groot opensource CMS die wereldwijd populair is en waar ook wij blij van worden! Want onze drupal programmeurs kennen de ontelbare technische mogelijkheden van Drupal. En voor de eindgebruiker is het eenvoudig om zelf content toe te voegen. Een gebruiksvriendelijk CMS, waardoor jij makkelijk grip kan houden op wat er op de website moet komen te staan.

Niks is te gek

Techneuten zijn eigenwijs. Net als die van ons. Zij kijken verder dan een CMS gebouwd door anderen, en bouwen desnoods een eigen CMS die precies doet wat jij van een website verwacht. Met die blik vooruit, kunnen jouw wensen tot in de puntjes uitgevoerd worden. Met de populaire opensource frameworks Laravel, CakePHP en CodeIgniter bouwen zij frameworks waar je van op zult kijken en wordt er een website op maat gebouwd.

 

Benieuwd? Bel ons!

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar.
Bel, mail of kom langs! We hebben lekkere koffie. En koekjes.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail