Wil jij geen koffie halen op je stage?

Dan zoeken we jou.

Jij wilt namelijk aan de slag. Leren in het veld en zo veel mogelijk ervaring opdoen. En dat vinden we alleen maar mooi. Daarom halen wij graag een kopje koffie voor jou. Of thee. Het is natuurlijk wel aardig als je het af en toe ook voor ons doet.

Hoe dan ook, wij zoeken een stagiair. Tijdens je stage ga je aan de slag met onder andere social media, het schrijven van teksten, bijwonen van brainstorms, maken van nieuwsbrieven en SEO (zoekmachineoptimalisatie). Daarnaast word je opgeleid tot middenvelder voor onze fanatieke potjes tafelvoetbal.

Het allerbelangrijkst vinden we dat jij interesse hebt in online marketing en jezelf daarin wilt ontwikkelen. Jij gaat een creatieve en ondersteunende bijdrage leveren aan onze werkzaamheden en analyseert de effecten hiervan in bijvoorbeeld Google Analytics. Geen zorgen als je daar nog nooit mee gewerkt hebt, dat leren we je. Wel is het belangrijk dat je het Nederlands uitstekend beheerst en je een HBO-niveau hebt. Omdat we begrijpen dat je tegelijkertijd ook student bent, is een eventuele opdracht geen probleem.

Denk je dat je in het energieke team van EF2 zou passen? Stuur dan een mailtje met jouw motivatie en CV naar gerrie@ef2.nl.

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar.
Bel, mail of kom langs! We hebben lekkere koffie. En koekjes.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail