Corporate websites groot zakelijk

Door de veelzijdigheid van Drupal is er voor iedere gewenste functionaliteit een oplossing beschikbaar.

Jouw nieuwe website moet leads genereren, de bedrijfscultuur in beeld brengen met een uniek design en moet bovendien in meerdere talen beschikbaar zijn. EF2 begrijpt dat jouw ideale corporate website een alleskunner is. Goed nieuws: met het Open Source CMS Drupal kunnen we al je wensen realiseren.

16294-049-bewerkt-web-smal.jpg

Maatwerk

Het CMS van Drupal is het beste in de markt en biedt geweldig veel mogelijkheden voor design en techniek. Sinds 2009 hebben wij al meer dan 450 websites in Drupal ontwikkeld. Wat je wensen of ideeën ook zijn, grote kans dat EF2 het voor je kan realiseren.

EF2 heeft bij ons een workshop met de maatschap gehouden. Een succesvolle bijeenkomst waaruit een duidelijk merkverhaal naar voren is gekomen. Gerrie begeleidt het proces op een prettige manier en zorgt ervoor, met soms lichte dwang, dat je als organisatie keuzes maakt.

- Van Veen advocaten

Samen werken naar succes

Ervaring leert dat de beste websites voortkomen uit nauwe samenwerkingen. Daarom werken we in korte sprints en verwachten we van beide kanten betrokkenheid. Zo bouwen we de beste websites waar iedereen trots op kan zijn.

We gaan het liefst een langdurige samenwerking met je aan, maar bij EF2 heb je ook de vrijheid om code mee te nemen naar derden. Dus mocht er iets tussenkomen in de samenwerking: de investering die je maakt, blijft van jou.

Kom langs voor een kop koffie

 

Waarom Drupal?

EF2 is drupal specialist

Al sinds 2009 ontwikkelen we al onze websites met Drupal. Dat komt neer op meer dan 450 websites in Drupal 6, 7 en 8.

Maatwerk

Met Drupal kunnen we al je wensen realiseren voor zowel design als technisch. We kunnen iedere website op maat maken met +8000 technische modules.

Veiligheid en prestaties

Wij hosten onze websites bij Uniserver. De speciaal ingerichte server wordt 24u per dag gemonitord en sluit naadloos aan op Drupal. Jouw website werkt dus altijd snel en veilig.

Koppelingen met software derden

Binnen Drupal kunnen we gemakkelijk koppelingen leggen met onder andere software van Exact, Afas, DDDN en Microsoft Dynamics / Navision en andere.

Vos Logistics
Één van de grootste Europese wegvervoerders op het gebied van bulk- en volumetransport
 
InfoSupport
Voor een IT-professional als jij staat de wereld open!
 
Energiewacht
Aanbod in één oogopslag duidelijk
 

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail