Corporate websites MKB

Consistentie is het sleutelwoord.

Met jouw website onderscheid je jezelf van de concurrentie. Daarom heb je een uniek design nodig die jouw identiteit en bedrijfscultuur in één ogenblik laat zien. Met de merkidentiteit workshop helpen we je jouw merkidentiteit te vertalen naar de website waarmee je jouw doelgroep bereikt.

16294-002-bewerkt-web-smal.jpg

Website op maat

EF2 werkt met het CMS van Drupal, het beste in de markt en tegelijkertijd erg gebruiksvriendelijk. Niet alleen qua design is alles mogelijk, ook met de techniek kunnen we met Drupal alle kanten op. Dit betekent dat we ook gemakkelijk koppelingen met software van derden kunnen leggen. We weten waar we over praten: sinds 2009 hebben wij al meer dan 450 websites in Drupal ontwikkeld.

 

Merkidentiteit bepalen

Tijdens de workshop merkidentiteit halen we samen met jou de unieke bedrijfsidentiteit en cultuur naar boven. Voor een perfecte basis combineren we dit het liefst met een zoekwoordonderzoek, om het zoekgedrag van jouw doelgroep beter te leren kennen en zoveel mogelijk verkeer naar jouw website te trekken.

Lees meer over de workshop merkidentiteit

 

“Bij EF2 begrepen ze snel wat wij bedoelen en wat wij willen uitstralen. De communicatie verloopt duidelijk en prettig en ze werken efficiënt.”

- Saskia Koppert, Notariskantoor Novia

 

De mooiste samenwerkingen voor de beste websites

Tijdens nauwe samenwerkingen komen de mooiste websites van de grond. Daarom verwachten we van beide kanten betrokkenheid bij het project. Doordat we in korte sprints werken, schakelen we continu tussendoor met jou. Want de beste projecten zijn websites waar iedereen trots op is.

We gaan het liefst een langdurige samenwerking met je aan, maar bij EF2 heb je ook de vrijheid om code mee te nemen naar derden. Dus mocht er iets tussenkomen in de samenwerking: de investering die je maakt, blijft van jou.

Meer weten? Kom langs voor een kop koffie!

 

Waarom Drupal?

EF2 is Drupal specialist

Al sinds 2009 ontwikkelen we al onze websites met Drupal. Dat komt neer op meer dan 450 websites in Drupal 6, 7 en 8.

Maatwerk

Met Drupal kunnen we al je wensen realiseren voor zowel design als technisch. We kunnen iedere website op maat maken met +8000 technische modules.

Veiligheid en prestaties

Wij hosten onze websites bij Uniserver. De speciaal ingerichte server wordt 24u per dag gemonitord en sluit naadloos aan op Drupal. Jouw website werkt dus altijd snel en veilig.

Koppelingen met software derden

Binnen Drupal kunnen we gemakkelijk koppelingen leggen met onder andere software van Exact, Afas, DDDN en Microsoft Dynamics / Navision en andere.

Prins Petfoods
Maatwerk voor elke specifieke wens
 
CMC
Creatieve oplossingen voor complexe uitdagingen
 
Dijkoraad
Nieuwe website die je merkidentiteit versterkt & je onderscheidende vermogen centraal zet.
 

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail