E-commerce webshops

Jouw boodschap verspreiden op de juiste manier.

Het geheim van een goedlopende webshop is de combinatie van de juiste marketing en de beste techniek. We verleiden potentiële klanten onder andere via SEO, conversie-optimalisatie, Google AdWords, social media en nieuwsbrieven.

1-bewerkt.jpg

Zoekwoordenonderzoek

Weet jij op welke zoekwoorden jouw doelgroep zoekt? En op welke woorden de meeste concurrentie zit? Met een zoekwoordonderzoek brengen we dit in kaart en zorgen we dat jij je doelgroep eerder bereikt dan de concurrent. Op basis van de zoekwoorden maken we voor de beste content.

 

Koppelen met software van derden

Efficiency staat voorop in jouw nieuwe webshop, daarom combineren wij het liefst zo veel mogelijk verschillende systemen. Denk bijvoorbeeld aan je CRM systeem, facturatiesysteem, betalingssysteem en voorraadsysteem.

 

Webshop op maat

EF2 werkt met het CMS van Drupal, op het moment het beste CMS in de markt. Met de talloze technische modules en eindeloze mogelijkheden voor design, kunnen we alles voor je realiseren. We ontwikkelden al sinds 2009 meer dan 450 websites in Drupal en kennen het Open Source systeem van binnen en van buiten. Nieuwe webshops ontwikkelen we standaard in hét e-commerce CMS, Magento 2. Hiermee kunnen we al je (maatwerk)-wensen inrichten.

 

Nauwe samenwerking

Om de beste websites te kunnen bouwen, verwachten we betrokkenheid van beide kanten. Uit ervaring hebben we geleerd dat tijdens nauwe samenwerkingen de beste projecten ontstaan. We werken in korte sprints, zodat we tussendoor gemakkelijk kunnen schakelen.

Een webshop is nooit af, we streven er altijd naar de conversie te verhogen door analyse van bezoekersgedrag. Zo blijven we de webshop optimaliseren. We gaan het liefst een langdurige samenwerking met je aan, maar bij EF2 heb je ook de vrijheid om code mee te nemen naar derden. Dus mocht er iets tussenkomen in de samenwerking: de investering die je maakt, blijft van jou.

Doorpraten over de mogelijkheden? Kom langs!

Beplatingswinkel & Hardeman Hekken
Online marketing betaalt zichzelf terug
 
Prins Petfoods
Maatwerk voor elke specifieke wens
 
Muller Textiles
Een extra verkoopkanaal om nieuwe klanten te werven
 

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail