Google en conversie

Een website die scoort. 

Jouw website draait maar om één ding: bezoekers actie laten ondernemen. Of het nu gaat om het afrekenen van een artikel of om het invullen van een formulier, jouw complete website is erop ingericht om een maximaal rendement uit je bezoekers te halen.
De functionaliteit van je nieuwe website staat voorop. Daarom starten we met een zoekwoorden-onderzoek om te ontdekken waar jouw doelgroep het meest op zoekt. Vanaf deze stevige basis gaan we aan de slag met onder andere SEO, A/B testing en conversie optimalisatie.

16294-100-bewerkt-web-smal.jpg

Maatwerk

Het CMS van Drupal is het beste in de markt en biedt geweldig veel mogelijkheden voor design en techniek. Sinds 2009 hebben wij al meer dan 450 websites in Drupal ontwikkeld. Wat je wensen of ideeën ook zijn, grote kans dat EF2 het voor je kan realiseren.

Door met ons team AWI vanuit de workshop te belichten stralen wij met onze nieuwe huisstijl nu uit wie wij zijn. Dat we helden zijn wisten wij al maar om dat te durven communiceren, daar heb je een goed verhaal voor nodig. Door de workshop heeft onze bedrijfscultuur een naam gekregen. Het verhaal achter AWI kunnen vertellen, dát is wat wij onze mensen graag zien doen.

- Caroline Kennepohl, AWI

 

Nauwe samenwerkingen

Ervaring leert dat de beste websites voortkomen uit nauwe samenwerkingen. Daarom houden we van korte lijntjes en verwachten we van beide kanten betrokkenheid. We werken in korte sprints, zo bouwen we de mooiste websites waar iedereen trots op kan zijn.  

We gaan het liefst een langdurige samenwerking met je aan, maar bij EF2 heb je ook de vrijheid om code mee te nemen naar derden. Dus mocht er iets tussenkomen in de samenwerking: de investering die je maakt, blijft van jou.

Kopje koffie doen? Kom langs!

 

Waarom Drupal?

EF2 is drupal specialist

Al sinds 2009 ontwikkelen we al onze websites met Drupal. Dat komt neer op meer dan 450 websites in Drupal 6, 7 en 8.

Maatwerk

Met Drupal kunnen we al je wensen realiseren voor zowel design als technisch. We kunnen iedere website op maat maken met +8000 technische modules.

Veiligheid en prestaties

Wij hosten onze websites bij Uniserver. De speciaal ingerichte server wordt 24u per dag gemonitord en sluit naadloos aan op Drupal. Jouw website werkt dus altijd snel en veilig.

Koppelingen met software derden

Binnen Drupal kunnen we gemakkelijk koppelingen leggen met onder andere software van Exact, Afas, DDDN en Microsoft Dynamics / Navision en andere.

Hardeman
Online marketing betaalt zichzelf terug
 

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail