Logistiek/transport & mobiliteit

Uitdaging? Kom maar op!

In de logistieke branche liggen behoorlijk wat uitdagingen. Daar houden we van, dus kom maar op! Dankzij onze ervaring in de branche kennen we de trends, issues en kansen. Wij draaien onze hand niet om voor een meertalige website of grote hoeveelheden content. Met het CMS Drupal kunnen we al je wensen voor techniek en design realiseren.

16294-030-bewerkt-web-smal.jpg

Het beste CMS in de markt

Drupal is het beste CMS van het moment en biedt oneindig veel kansen voor design en techniek. Sinds 2009 hebben wij al meer dan 450 websites in Drupal ontwikkeld. Met meer dan 8000 beschikbare technische modules en mogelijkheden voor het koppelen van software van derden, is er grote kans dat EF2 het voor je kan realiseren. Wat je wensen of ideeën ook zijn.

 

Werken met EF2

Ervaring leert dat de beste websites voortkomen uit nauwe samenwerkingen. Daarom verwachten we van beide kanten betrokkenheid. We werken in korte sprints en schakelen continu. Zo bouwen we de beste websites waar iedereen trots op kan zijn.  


We gaan het liefst een langdurige samenwerking met je aan, maar bij EF2 heb je ook de vrijheid om code mee te nemen naar derden. Dus mocht er iets tussenkomen in de samenwerking: de investering die je maakt, blijft van jou.

 

Kopje koffie doen? Kom langs!

 

Waarom Drupal?

EF2 is drupal specialist

Al sinds 2009 ontwikkelen we al onze websites met Drupal. Dat komt neer op meer dan 450 websites in Drupal 6, 7 en 8.

Maatwerk

Met Drupal kunnen we al je wensen realiseren voor zowel design als technisch. We kunnen iedere website op maat maken met +8000 technische modules.

Veiligheid en prestaties

Wij hosten onze websites bij Uniserver. De speciaal ingerichte server wordt 24u per dag gemonitord en sluit naadloos aan op Drupal. Jouw website werkt dus altijd snel en veilig.

Koppelingen met software derden

Binnen Drupal kunnen we gemakkelijk koppelingen leggen met onder andere software van Exact, Afas, DDDN en Microsoft Dynamics / Navision en andere.

Vos Logistics
Één van de grootste Europese wegvervoerders op het gebied van bulk- en volumetransport
 
Autohopper
Makkelijk en snel een auto huren, zonder gedoe
 

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail