Non-profit organisaties

Samen met jou werken aan een doel.

Wij werken graag samen met ambitieuze non-profits die zich sterk maken om hun doel te bereiken. Met het CMS Drupal bouwen we een website die jouw organisatie feilloos in beeld brengt én bijdraagt aan het behalen van jouw doel. En ook niet onbelangrijk voor een non-profit organisatie: wij leveren goed werk voor een eerlijke prijs.

16294-080-bewerkt-web-smal.jpg

Maatwerk

Het CMS van Drupal is het beste in de markt en biedt geweldig veel mogelijkheden voor design en techniek. Sinds 2009 hebben wij al meer dan 450 websites in Drupal ontwikkeld. Wat je wensen of ideeën ook zijn, grote kans dat EF2 het voor je kan realiseren.

 

Samen werken naar succes

Ervaring leert dat de beste websites voortkomen uit nauwe samenwerkingen. Daarom houden we van korte lijntjes en verwachten we van beide kanten betrokkenheid. We werken in korte sprints, zo bouwen we de mooiste websites waar iedereen trots op kan zijn.  We gaan het liefst een langdurige samenwerking met je aan, maar bij EF2 heb je ook de vrijheid om code mee te nemen naar derden. Dus mocht er iets tussenkomen in de samenwerking: de investering die je maakt, blijft van jou.

Kopje koffie doen? Kom langs!

 

Waarom Drupal?

EF2 is drupal specialist

Al sinds 2009 ontwikkelen we al onze websites met Drupal. Dat komt neer op meer dan 450 websites in Drupal 6, 7 en 8.

Maatwerk

Met Drupal kunnen we al je wensen realiseren voor zowel design als technisch. We kunnen iedere website op maat maken met +8000 technische modules.

Veiligheid en prestaties

Wij hosten onze websites bij Uniserver. De speciaal ingerichte server wordt 24u per dag gemonitord en sluit naadloos aan op Drupal. Jouw website werkt dus altijd snel en veilig.

Koppelingen met software derden

Binnen Drupal kunnen we gemakkelijk koppelingen leggen met onder andere software van Exact, Afas, DDDN en Microsoft Dynamics / Navision en andere.

KiKa
Samen de strijd aangaan tegen kinderkanker
 
Profila Zorg
Het resultaat van een helder profiel
 
Clean2Antarctica
Expeditie Antarctica: een avontuur naar een schonere wereld
 

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze marketeers, ontwerpers en techneuten staan voor je klaar. Bel, mail of kom langs om je uitdagingen met ons te bespreken.

Bel: 0318 - 555 800 Stuur een e-mail