Overslaan en naar de inhoud gaan
EF2 Sfeer_679_0.jpeg

Datakoppelingen voor Non-profits

Non-profit

Een aanvraag via jouw website? Die wil je gelijk terugzien in de CRM software. Een inschrijver voor de nieuwsbrief? Graag direct zijn e-mailadres in de juiste verzendlijst van jullie marketing-automation tool. Een eenmalige donatie? Die wordt natuurlijk automatisch gekoppeld aan een payment provider. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat dit allemaal goed geregeld is. Je wilt geen contactgegevens overtypen of informatie kopiëren & plakken. Dat is foutgevoelig en inefficiënt. Toch worstelen veel organisaties nog met verouderde software, of websites die dit niet makkelijk ondersteunen. 

EF2 maakt slimme data koppelingen tussen jouw website en andere software systemen. We zorgen ervoor dat inschrijvers, donateurs, vrijwilligers en andere formulieren direct gekoppeld zijn aan de juiste systemen waarin je de data nodig hebt. Concreet hebben we veel ervaring met:

  • Salesforce
  • Findock (Salesforce app)
  • Microsoft Dynamics
  • Mollie
  • Buckaroo
  • Afas
  • Diverse andere ERP systemen

Uiteraard wil je dat het uitwisselen van data veilig gebeurt, zeker als het gaat over persoonsgegevens. We denken mee in creatieve oplossingen die jou tijdsbesparing opleveren en de foutgevoeligheid verminderen. In sommige gevallen adviseren we om bijvoorbeeld een import/export functie van een Excelsheet te ontwikkelen. De investering van de koppeling weegt dan niet op tegen de makkelijke handeling. Als het eenvoudig kan, gaan we het niet moeilijk oplossen. Maar als er een technisch hoogstandje nodig is, dan kun je natuurlijk ook op ons rekenen. 

Wil je advies voor jouw situatie? Denk je dat sommige handelingen niet nodig zijn of wil je simpelweg weten of je tijd kunt besparen? We denken graag vrijblijvend mee of jouw website nog slimmer gekoppeld kan worden aan de rest van jouw digitale organisatie.


 

Wil je advies voor jouw situatie?

Stel je vraag

Stel een vraag aan Gerrie
gerrie.jpg
Gerrie Pierik
Brand strategist