Overslaan en naar de inhoud gaan

EF2 is lid van Stichting Laravel Nederland

EF2_web-05.jpeg

Geschreven door Kees Cornelisse Managing director

kees.jpg

EF2 is lid van Stichting Laravel Nederland

ReDISCOVER TO RENEW

Gek, zul je misschien zeggen, dat we als concurrenten bij elkaar gaan zitten en kennis uitwisselen en elkaar wijzer maken. Misschien wel, maar we vinden het belangrijk dat Laravel meer de bekendheid krijgt in Nederland die het verdient en daar dragen we graag ons steentje aan bij. Als bureau kiezen we heel bewust voor Laravel en weten we welke voordelen het ons biedt. Dat willen we graag uitdragen en anderen erbij betrekken.

EF2 is lid geworden van de stichting Laravel Nederland. Deze stichting zet zich in om Laravel te promoten en kennisoverdracht stimuleren. Samen met ongeveer 15 andere bureaus in Nederland vormen we een club van bedrijven die het gebruik van Laravel uitdraagt en actief stimuleert, maar ook leren we van elkaar en delen we best-practices. 

Als developer bij EF2 is het fijn om te weten dat we niet zomaar voor Laravel kiezen, omdat het een hype is of omdat het laagdrempelig is, maar dat we hier vol overtuiging voor hebben gekozen en dat we geloven in de stabiliteit en toekomstbestendigheid van dit framework. Laravel geef ons de juiste gereedschappen om de klanten waar we graag mee samenwerken, het beste te helpen. Overigens zijn we niet naïef en weten we dat er meer is dan Laravel. We blijven altijd kritisch en op zoek naar de beste manieren en frameworks die bij ons en onze klanten passen.

Als klant van EF2 geeft ons lidmaatschap je de zekerheid dat we hebben gekozen voor een framework waar je applicatie, webshop of website in ontwikkelt wordt, waar toekomst in zit. We investeren in het vergroten van onze kennis van het framework en delen onze ervaringen graag.

Meer weten wat we allemaal gedaan hebben en wat we kunnen met Laravel? We gaan graag met je in gesprek.