Overslaan en naar de inhoud gaan

Het belang van ‘de beste’ zijn …

IMG_8347_0.jpeg

Geschreven door Kees Cornelisse Partner / Business Owner

kees.jpg

Het belang van ‘de beste’ zijn …

ReDISCOVER TO RENEW

Een applicatie moet niet alleen snel zijn, maar ook slim in gebruik. Onderschat daarbij ook een stabiele, technische basis niet. Daarom kiest EF2 voor webapplicaties van het framework Laravel. Wij hebben al veel ervaring met Laravel en nu is onze collega Delano ook officieel Laravel gecertificeerd! Wij zijn daar natuurlijk ontzettend trots op! Maar wat houdt dit certificaat in en waarom is het belangrijk?

De populariteit van Laravel is de laatste jaren enorm toegenomen. En dat is niet zo gek. Laravel heeft namelijk vele voordelen, zoals:

  • Laravel is een pragmatisch framework en kent een elegante manier van programmeren. Binnen Laravel zijn onderdelen ontwikkeld in modules, waardoor zelfs een grote applicatie overzichtelijk en gebruikersvriendelijk blijft. Daarmee is Laravel toegankelijk voor ontwikkelaar én gebruiker. Het is een krachtig framework en laat dat nou net zijn waar EF2 behoefte aanheeft: opdrachtgevers weten ons vaak te vinden voor de bouw van grote en complexe applicaties.
  • Laravel werkt op basis van ‘open source’. Een grote community van Laravel ontwikkelaars verbetert het framework doorlopend. Wij zijn blij dat wij onderdeel uitmaken van zo’n waardevolle community. Samen houden we de kwaliteit van Laravel optimaal.
  • Laravel voert ieder jaar meerdere veiligheids- en stabiliteitsupdates door. Vertrouwelijke bedrijfsinformatie is in veilige handen en onbereikbaar voor hackers.

Laravel is open source: in principe kan iedereen ermee aan de slag. De Laravel certificering onderscheidt je van de massa en toont aan dat je een ware expert bent.

EF2 Sfeer_448 (1).jpeg

Wat houdt de Laravel certificering in?

ReDISCOVER TO RENEW

Om het certificaat te halen, moet je examen doen. Wij durven wel te stellen: alleen een ontwikkelaar met veel ervaring en diepgaande kennis van het Laravel framework haalt het examen. Er is kennis vereist van de nieuwste versie van Laravel en je moet veel ervaring hebben met recente PHP versies, inclusief onderwerpen als object oriented programming, closures en verschillende veelgebruikte kenmerken. Tot slot van het examen krijg je ‘best practices’ uit de Laravel community voorgeschoteld.

Heb je het Laravel examen eindelijk gehaald? ‘Gefeliciteerd EF2! jullie zijn met Delano officieel een Laravel gecertificeerde developer rijker!’ Het certificaat bevestigt dat Delano Laravel van binnen en buiten kent. De waardevolle community heeft er weer een expert bij en EF2 heeft alle nodige kennis in huis om superfijne apps te bouwen voor haar klanten. Een win-winsituatie!

Waarom vindt EF2 certificering belangrijk?

EF2 staat voor kwaliteit. Om de beste applicaties te ontwikkelen, die niet alleen functioneel, maar ook gebruiksvriendelijk en compleet zijn, is diepgaande kennis van Laravel van belang. Daarom hebben wij ons aangesloten bij de Dutch Laravel Foundation en zijn onze developers gecertificeerd. Wij kennen dus niet alleen alle ins en outs, maar scharen ons direct tot het selecte gezelschap van de allerbeste Laravel ontwikkelaars. 

Het team van EF2 profiteert hier direct van. Onze front-end developers bundelen de kracht van Laravel met interface-technieken als Vue.JS. Zo leveren wij onze klanten niet alleen stabiele en betrouwbare applicaties, maar zijn ze ook nog eens op en top gebruikersvriendelijk.

Eén van onze projecten waarbij EF2 met Laravel heeft gewerkt, is de maatwerk webshop voor Solarclarity. Wil je meer weten over Laravel en waarom wij met Laravel werken? Of wil je meer weten over ons project voor Solarclarity?

Lees meer over Laravel

Lees meer over ons project voor Solarclarity