Overslaan en naar de inhoud gaan

Workshop INNAX: ontwikkel apps zélf door

Delano_innax_workshop.jpeg

Geschreven door Kees Cornelisse Partner / Business Owner

kees.jpg

Workshop INNAX: ontwikkel apps zélf door

ReDISCOVER TO RENEW

Verduurzamer INNAX wil gebouwen energiezuinig maken. Paris Proof, noemen zij dat, afkomstig van het Parijse Klimaatverdrag. EF2 ontwikkelde de Paris Proof Monitor met het framework Vue.js. De voordelen van het relatief nieuwe Vue.js zijn immens met gebruikersvriendelijke, moderne en vooral razendsnelle applicaties tot gevolg. Collega Delano gaf een workshop aan de technische medewerkers van INNAX, zodat zij de applicatie zelf kunnen doorontwikkelen.

Het doel van de workshop: in een kort tijdsbestek zoveel mogelijk kennis van Vue.js overdragen.Delano deed vooraf zijn huiswerk en verzamelde alle vragen die bij INNAX leefden. Tijdens de workshop bleef geen onderwerp onbeantwoord. Door deze efficiënte werkwijze was er zélfs nog tijd over om de belangrijkste tips & trucs van Vue.js door te nemen.

Wat onder andere aan bod kwam tijdens de workshop:

  • De handigste ontwikkelaarstools voor Vue.js.
  • De communicatie met API’s vanuit andere frameworks.
  • Het weergave- en scriptdeel van een component met bijbehorende functionaliteit.
  • Het gebruik van een component in een pagina of in een andere component.

De in-house ontwikkelaars van INNAX kunnen zichzelf nu verder ontwikkelen op het gebied van Vue.js. Met de strakke basisapplicatie van EF2 en de vergaarde kennis via de workshop ligt er een mooie toekomst in het verschiet voor de Paris Proof Monitor. Het enthousiasme van Delano is goed overgewaaid, nu is het tijd om zélf het eigen platform doorlopend te vernieuwen. flink Wat ons betreft een hele fijne en leerzame samenwerking voor beide partijen!

Benieuwd naar onze andere projecten voor INNAX?

Lees meer over INNAX in ons portfolio