Overslaan en naar de inhoud gaan
EF2 Sfeer_679_0.jpeg

Formulieren voor diverse doeleinden zelf bepalen

Non-profit

Als non-profit organisatie is het belangrijk om eenvoudig en makkelijk in contact te staan met je vrijwilligers, leden en andere stakeholders. Je wilt feedback ophalen, inschrijvingen krijgen op een evenement, mensen die zich aanmelden als lid, of nog veel belangrijker: donaties ophalen om geld te verzamelen voor doelen van je organisatie. 

Binnen Drupal maken we gebruik van Webforms. Hiermee voorzien we jouw organisatie van een krachtige oplossing om webformulieren in allerlei soorten en maten op je website te plaatsen. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt: 

  • Eenvoudige contactformulieren opzetten
  • Formulieren met meerdere stappen inrichten
  • Inzendingen via de e-mail ontvangen
  • Bedankt e-mails versturen naar de inzender
  • Maatwerk koppelingen met bijv. Salesforce, Afas of Clang.
  • Donatieformulieren met direct betalen
  • Export van alle inzendingen in CSV / Excel

In de basis kun je met een beheeromgeving zelf je formulieren opzetten. Als je meer maatwerk wil, bijvoorbeeld een koppeling met een payment provider als Buckaroo of Mollie, dan kunnen wij dat ontwikkelen en toevoegen aan het formulier. Vervolgens kun je deze toevoeging met betaalmogelijkheid weer gebruiken wanneer je een nieuw formulier aanmaakt en heb je ons niet meer nodig. 
Dit geeft jouw organisatie ook in de toekomst veel vrijheid en flexibiliteit om je wensen in te vullen. Bovendien zit je niet vast aan software. In de meeste gevallen kun je daarmee marketingtools met prijzige abonnementen buiten de deur houden. Zodat jouw organisatie het geld kan blijven besteden aan grotere doelen zoals onderzoeken of noodhulp. 

Heb je vragen over de mogelijkheden van Drupal en Webforms? Wij zijn ervaren bouwers van formulieren binnen websites en applicaties met Drupal. Vraag een van onze Drupal experts om eens vrijblijvend met je mee te denken of het ook in jullie situatie voor een passende oplossing kan zorgen!


 

Heb je vragen over de mogelijkheden van Drupal en Webforms?

Stel je vraag

Stel een vraag aan Gerrie
gerrie.jpg
Gerrie Pierik
Brand strategist